OCCT ile şuan test ediyorum, sistem özelliklerini zaten ilk mesajımda yazdığım için tekrardan atmama gerek yok. Testler bitsin hemen atacam resimleri :) Bu...
hocam bendede hometech wi101 var içinde Atom Z3735F 2 gb 32gb emmc var aslında bu cihazlara en ideali windows 7 sp2 ama bios izin vermiyor malesef.
full hd...
Hometech aslında benim marka bile saymadığım bir montajcı şirket :) Birazdan performans testi yapacam cihaza ve tüm sonuçları atacam, ordan karşılaştıralım...
Oyun açar mı bilmiyorum ama performansı iyi aslında, windows 10 kurulu geliyor ama siz format atabilirsiniz :) Eski yıllara ait çoğu oyunu oynatabilir...
Aldığımda hiç tepki yoktu, ikinci el aldım, parça niyetine ama tamir edebildim :) Klavyelerinde zaten kronik sorun olan bir cihazdır, Ayrıca ekran kararma...
Aklı olmayanın dini olmaz, din ayağına sömürülenler kendini dine bağlı sanmasınlar aslında, gelen vurur, giden vurur... İşte o zaman onlar da anlarlar ama...
kendimden örnek vereyim rutubetli evde yaşardık sürekli aç olurdum küçüktüm daha kömür yardımını zar zor alırdık babamın hastalığı vs derken kimse görmezdi...
Okuyan uzun uzun okuyor baba parasıyla zaten iyi bir iş hazır bekliyor onu yukarılarda.
Misal ben biliyordum iş bulmaya zorlanıcam okul bitti, direkt...
Siyasi şebekler vatandaşın aylığını kısarlar, parasını, alın terinin karşılığını tam vermezler ama filistin ayağına yardım ayağına milletten para toplamayı...
babam o tarz şeylere karşı kafamda okuyup adli tıp uzmanı olmak var psikolojik olarak da insanların içine girmeyi seven biri değilim kendimi ifade etme...
Üniversiteyi çakallık veya çapkınlık diye okumamak üzere giderseniz hiç bi şey olamazsınız ama iyi çalıp çırpmayı hayat okulunda öğrenirseniz çok para...