ASELS isimli üyenin son içerikleri

1. ASELS

Modem sonrası kurulum

evet kullanıcı adın ve şifreni kimseyle paylaşma ama resmi sil veya o kısmı bulanıklaştır mileni şifrenişifre kısmına, kullanıc adını da kullanıcı adı kısmına gir öncelikle... :)
  2. ASELS

F1 2018 AÇILMIYOR NE YAPMALIYIM ?

Ben de pc den bi zamanlar f1 oyunlarına şöyle bir bakmış, oynamışltım ama konsolda oynamak çok farklıdır.... Nintendo wii de bile F1 2014 dü sanırsam oyunun yılı, çok farklı bir zevk veriyor, hem gayet gerçekçi hem de kol ve tuş uyumu çok güzel. Konsollarda oynadığım oyunların pc deki...
  3. ASELS

Modem sonrası kurulum

mileni müşteri hizmetlerini ara, ulaşabilirsen yardımcı olmaları gerek :)
  4. ASELS

TürkTelekom hattımla ilgili problem hk.

Zaten evde wifi açıkken mobil veri kullanmaz telefonlar :) Bu arada benim en çok nefret ettiğim mobil hat bimceldir, tam hile hurdaydı zamanında :D
  5. ASELS

Ram fiyatları arttığı için diğer bileşenler neden ucuzlamıyor ?

yapay zeka ve askeri çip üretimi sebepleri ile fabrikalar belli başlı ülkelerden ana vatanlarına taşınmak isteniyor, hatta çin gibi büyük çaplı üretim üslerinden fabrikalar kapatılıp abd, g kore, japonya gibi ülkelere taşınıyor veya taşınmak isteniyor,,, artık her ülke yapay zeka ve askeri...
  6. ASELS

O zaman o kullanım verileri ile bir kullanıcı danışma hattına sor bakalım, dava açmadan önce başka bir şey gerekli mi diye, belki tt de yalandan hile yapıyor olabilir, ama bence dava açsan da bi şey çıkmaz, tt çok zorlanmaz, bulur bir bahane veya gelişigüzel cevap verir, kanıt yok diye de thh de...
  7. ASELS

Crucial Ballistix ramler koleksiyonluk mu

Fiyatlar ram olarak artıyormuş ben de başkalarından duymuştum,mesela sıfır remler:
  8. ASELS

sosyal medyada videolar çok fazla harcar, haritalar nerdeyse hiç harcamaz bende, kripto ile alakam yok zaten, watsap da video türü içerik olmadığı sürece fazla harcamaz... yapabilirsen videoları otomatik oynatma seçeneğini pasif hale getir, sadece ilgilendiğin videolar oynatılsın, sen düğmeye...
  9. ASELS

Crucial Ballistix ramler koleksiyonluk mu

Kalite farkını videolardan ve testlerden araştırmak lazım, genelde bilen kullanıcılar alarm kurar ve ilan düştüğünde ilk günlere kapmaya çalışırlar. oc kapasitesini ve kararlılığını araştırırsan ve diğer pahalı koyulan aynı marka ve model ramlere bakarsan zaten satıcılar farkları bazen yazar... :)
  10. ASELS

afyonları bilmiyorum da bi yerde sıkıntı olduğu belli internet konusunda yani, vodiş ve tt aynı benim gözümde, ikisi de dolandırmaktan zevk alan şirketler ama telefon da önemli... Benim en dandik eski telefonda dahi hiç bir kısıtlama yok, sadece telefon uzun zaman kullanmadığım uygulamardaki...
  11. ASELS

Öneri Hangisini tercih edeyim (yenilenmiş ya da 2.el)

Bence o paraya ne ikinci el telefon alınır ne de yenilenmiş telefon, yazık olur parana, kumar gibi evet ve daha çok kaybedersin... sıfır al garantili olsun iş, daha az başın ağrır...
  12. ASELS

İnternetin kaçağını bulmalısın öncelikle, su gibi internet nerden çıkıyor, arkadaki internet kullanan uygulamaları tespit etmelisin. Ben vodiş kullanıyorum mesela, telefon saf android ve neredeyse kendi kendine telefon hiç internet harcamıyor, her ay fazladan kalıyor :) Bu biraz da telefonun...
  13. ASELS

Iş hayatı hakkında yardım

Yaşın daha genç, bir an önce ders çalışma yaşın geçmeden paranı biriktir ve dersane filan ayarla kendine, hayalindeki üni veya programı kazandıktan sonra da daha rahat olursun. eğer 1 sene kadar dişini sıkarsan yeteri kadar paran birikmiş olur herhalde... 1768848502 iş hayatı insanın ömrünü...
  14. ASELS

ŞOK BİR ÜRETİCİ DAHA SON KULLANICIYA BELLEK VERMEYECEK

Hakikaten aşırı artmış, şimdi kontrol ettim : Bendeki bu bellekler 2 adet 32gb toplam ve güncel fiyat ile 10bin TL fiyat çekmişler sıfırda, e o zaman bilgisayar şuan kendini sırf belleklerle bile amorti etmiş durumda, daha işlemci , ekran kartı filan saymıyorum bile... Bilgisayar bu ...
  15. ASELS

Dolandırıcılık mı bu

Şu kripto hayallerine kapılıan uçan kuşlar bile tüyüne kadar yolunuyorlar, hala inanan var :) Daha ne olsun, biraz başkalarından hiç olmaz ise ders alsalardı, bu kadar dolandırıcı türemezdi belki...
Geri