ASELS isimli üyenin son içerikleri

1. ASELS

600 TL'ye S4 mini alınır mı?

Hangi romu kuracan? line? ulumo? ubuntu?
  2. ASELS

Çinli telefon üreticilerine ne oldu?

Biri afyonluyum diyor, diğeri samsunluyum diyor 🤣 Çinli telefon üreticilerinin geçmişlerine iyi bakılırsa hem samsunu hem de afyonu kopya ederek bugünlerdeler, bugün ise boynuz kulağı geçmiş durumda...Halbuki bu tartışma bence yersiz... İhtiyacınızı hangisi görüyorsa ve hangisi cebinize...
  3. ASELS

İkinci El Sitelerindeki Saçmalıklar

Doğru söze ne denir 😅
  4. ASELS

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Anlık borsa verileri:
  5. ASELS

İyi de ilandakinde zaten SDD yok ki, düz hdd var. ssd siz fiyatı o civarda çekiyor... Ben kendi donanımlarımı zaten eklediğimde fiyat anca 2000 TL filan tutar güncel gerçekçi fiyatlarda. Eğer ilandaki mağaza sahibi kafasında olsam ve ilana çıkarsam demek ki ssd ve 8gb ram ile en az 5000 TL demem...
  6. ASELS

Aşağıdaki mini mini bilgisayarı ben işlemcisiz 400 TL ye aldım, 200 tl ye de işlemci aldım, bir 120 gb lık ssd taktım (vardı zaten), 8 gb ram yaptım (vardı zaten, rem çok bende) :) Toplam maliyet en fazla 1000 TL hadi diyelim, e peki bu fiyat çekenler ne amaçlıyorlar 🙃😉
  7. ASELS

Kablosuz klavye önerisi

O klavyelere o paralar verilmez, ikinci elde makul fiyatlardaki değerlere baktığında yarısından bile ucuza satılmalılar. Hatta ben logitech K360 UNİFİYN alıcılı klavyeye geçen sadece 25 TL verdim , sıfır kondisyonunda ama bit pazarından aldım...
  8. ASELS

Dolandırıcı bir kaçı, dükkan sahibi ölücü tipler filan var... Alırken fiyatı öldürebildiği kadar öldüren, sattığında ise şişirebildiği kadar şişirip kitleme yapmaya çalışan yaratıklar. Ve teknolojiden, piyasadan bi haber olanları hedef alıyorlar yani onların da müşterisi var, enayi çok memlekette.
  9. ASELS

Philips ısıtıcı kullanmak güvenli mi?

Kablo ısınmıyorsa sıkıntı yok, eğer kablo aşırı ısınıyorsa prizden yüksek akım çekiyor demektir. Zaten bu ısıtıcılar yüksek akım çekerler. Bir de fanlı bir model olduğu belli, fan telleri arasında pamuklaşma olduysa ve aşırı ise yanabilir o pamuklaşmalar ve sıkınrtı olabilir. Bir de gece...
  10. ASELS

Şarj Adaptörü 6V 3A Yerine 12V 1.5A Olursa Ne Olur?

O piller öldü bil... Yeni adaptör alsan bile şoklanmış pillerin ömrü kısa olur. Sakın pilli alet edavatların orjinal volt ve akım değerlerinden farklı şarj aletleri ile şarj etmeye çalışmayın. Özellikle volt aşırı yüksek olursa o nikel cd. piller ısıdan dolayı gaz kaçırmaya en sonunda da...
  11. ASELS

Çamaşır makinası iade edilir mi?

Mağazadan aldığınız için haklı bir sebep yokken iade edemezsiniz, internetten aldığınızda koşulsuz 14 gün içinde iade hakkınız olurdu. Siz yine de Ticaret Bakanlığının Tüketici danışma hattını arayınız ve tüm ayıpları kusurları ayrıntılı resimleyiniz. ayıplı ürün şeklinde 6 ay içinde iade veya...
  12. ASELS

Ekran kartını çıkarıp tekrar takabilirmiyim

Bence en mantıklı yorum, %1milyon doğru :)
  13. ASELS

Çözüldü✓ Monitör renkleri düzgün vermiyor

Karelenmeler ve pullanmalar ne zaman normal olmuş 🤣 en dandik gpulu bilgisasyarlarda bile böyle bir durum yok yani...
  14. ASELS

Yanları kısaltıp üstü uzun bırakmak keko tıraşı mı?

Millet poposundaki saçları tıraş ediyor, senin bu yaptığına kimse laf edemez.. 🤣 Milleti fazla takma, ağzı olan konuşur zaten... Kendin yakışan bir traş ile rahat ediyorsan devam et...
  15. ASELS

Monitör ekranın bir kısmında renk solması

Işık ayarıyla oynadığında da geçmiyor mu? bulutumsu bir leke gibi her ayarda aynı mı kalıyor?
Geri