Arkadaşlar merhaba öncelikle bilgisayarimi yaklasik 1.5 yıl önce teknodiot kanali araciligiyla aldim ilk aldigim zamanlar bir sıkıntı yoktu fakat havalarin isinmasiyla bilgisayarim mavi ekran hatasi vermeye basladi kışın bu sorun yok denilcek kadar azalsada yazin aşırı sıklıkla oluyor ve...
2 gün önce format attım windowsu tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor malesef dediğiniz gibi biosu güncellemeyi denicem.
1694088433
750w gold serfitikalı
Arkadaşlar 3 ay önce yeni bir pc aldım ilk 1 ay sorunsuz çalısıyordu fakat ondan sonra arada bir mavi ekran vermeye başladı ve bu hatalar ilerledi artık katlanamıyorum minidump dosyalarımı inceleyip sorunun kaynağını söylerseniz minnettar...
Herkese merhaba, 3 ay önce bir bilgisayar aldım. İlk 1 ay her şey normaldi ama 2. Aydan itibaren işlemci dayalı oyunlarda örneğin: Valorant Fornite Gta 5 mavi ekran hatası vermeye başladı acaba neden olabilir? Buraya bir BlueScreenView görüntüsü bırakıyorum.
1693333606
minidump dosyalarım...
Sistemim biraz pahalı oldugu icin pek güvenemiyorum acaba sistemi aldıgım yere bir mail gondersem bu konu hakkında geri donus saglayıp konu hakkında yardımcı olurlarmı cunku pcnin icini hic acmadım bu zamana kadar ve hasarda gormedi
Gencler 1.5 ay once gaming.gen den hazır bır sistem aldım sistemin ilk baslarda herhangibi bir sorunu yoktu sadece arada klavyede teklemeler yaratıyordu yanı 2 defa aynı harfe basması gıbı klavyeden kaynaklıyordur diye düsünebilirsiniz fakat klavyeden deil bilgisayardan kaynaklanıyordu cok sukur...