Asena isimli üyenin son içerikleri

1. A

Mavi Ekran RX 6700XT Mavi Ekran sorunu

Şuan yanimda flash bellegim olmadigindan bugun yapamiyorum malesef yakin bir zamanda dediklerinizi yaparim teşekkür ederim yardimci olan herkese.
  2. A

Deneyecegim tesekkur ederim en kötü tamirciye götürcem :D
  3. A

Nasıl atıcam yardimci olurmusunuz.AİDA64 uygulamasindan yük testi yapiyorum fakat sıcaklık degerlerimi nasıl paylasacagmi bilmiyorum
  4. A

Arkadaşlar merhaba öncelikle bilgisayarimi yaklasik 1.5 yıl önce teknodiot kanali araciligiyla aldim ilk aldigim zamanlar bir sıkıntı yoktu fakat havalarin isinmasiyla bilgisayarim mavi ekran hatasi vermeye basladi kışın bu sorun yok denilcek kadar azalsada yazin aşırı sıklıkla oluyor ve...
  5. A

Mavi Ekran MAVİ EKRAN HATASI ALIYORUM YARDIM EDİN

Son çarem o, neyse ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  6. A

2 gün önce format attım windowsu tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor malesef dediğiniz gibi biosu güncellemeyi denicem. 1694088433 750w gold serfitikalı
  7. A

Your device ran into a problem and needs to restart were just collecting some error info and then well restart for you. aldığım hata bu şekilde
  8. A

Arkadaşlar 3 ay önce yeni bir pc aldım ilk 1 ay sorunsuz çalısıyordu fakat ondan sonra arada bir mavi ekran vermeye başladı ve bu hatalar ilerledi artık katlanamıyorum minidump dosyalarımı inceleyip sorunun kaynağını söylerseniz minnettar...
  9. A

Çözüldü✓ RX6700 XT MAVİ EKRAN SORUNU

Herkese merhaba, 3 ay önce bir bilgisayar aldım. İlk 1 ay her şey normaldi ama 2. Aydan itibaren işlemci dayalı oyunlarda örneğin: Valorant Fornite Gta 5 mavi ekran hatası vermeye başladı acaba neden olabilir? Buraya bir BlueScreenView görüntüsü bırakıyorum. 1693333606 minidump dosyalarım...
  10. A

Çözüldü✓ RX 6700 XT MAVİ EKRAN SORUNU

Gencler amd nin uygulamasını silip yukledım driverları yeniden kurdum suanlık sorun ortadan kalktı gibi yardımlarınız için teşekkürler
  11. A

Asus ROG-STRIX-750G 750W 80+ Gold 135mm Full Modüler Güç Kaynağı
  12. A

Ramlarden kaynaklı bir sorun neden olabilirki
  13. A

Sistemim biraz pahalı oldugu icin pek güvenemiyorum acaba sistemi aldıgım yere bir mail gondersem bu konu hakkında geri donus saglayıp konu hakkında yardımcı olurlarmı cunku pcnin icini hic acmadım bu zamana kadar ve hasarda gormedi
  14. A

Gencler 1.5 ay once gaming.gen den hazır bır sistem aldım sistemin ilk baslarda herhangibi bir sorunu yoktu sadece arada klavyede teklemeler yaratıyordu yanı 2 defa aynı harfe basması gıbı klavyeden kaynaklıyordur diye düsünebilirsiniz fakat klavyeden deil bilgisayardan kaynaklanıyordu cok sukur...
  15. A

17 K Toplama PC Tavsiyeleri

hocam 2 tane atmissiniz hangisini kastettiniz anlayamadim
Geri