AsetilCoA isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Sizce G20 mi Yoksa A4 Mü?

Haklısınız hocam siparişte özellikle belirtmedikçe M süspansiyon iptaliyle geliyorlar ve bayide bunu size söylemiyor.
  2. A

hocam sport line da opsiyonel Adaptif M Süspansiyon ile alınabiliyor.
  3. A

sportline ler genellikle yanlanmış arabalar oluyor yani hor kullanıyorlar ve süspansiyonları sert ona göre alın.
  4. A

Hyundai Accent Blue Alınır mı

i20 1.4 bakılabilir km yüksek olur egea 1.6 aisin 6 ileri bakılabilir aklıma geldikçe güncellerim
  5. A

❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

tax free oluyor mu bu ürünlerde?
  6. A

Sanayiye Gitmeden Önce Ne Bilmem Gerekir

tek seferde anlaman zor elinden bayağı araba geçecek tecrübe kazanacaksın anca öyle,benim araçta ötme sesi vardı chatgpt ile tespit ettim örneğin. aracın sol tarafında yay,rot başı aks askı vs birçok parça var hangisinde sorun var anlamak biraz daha basit olur.
  7. A

sanayi sitelerinde kazıklama olayı daha çok oluyor mahalle içinde bulabilirsen daha iyi ben öyle yapıyorum bursada otosansit denilen lahım çukuruna girmektense küçükbalıklı tarafında neredeyse yüzde elli ucuza usta buldum.
  8. A

sanayideki ..... lar yüzünden elektrikli alacağım yakın zamanda
  9. A

Darkorbit Oynanır mı?

NPC gibi yüzlerce gemi botta kasılıyor chatte canlılık belirtisi yok.Boşa zaman gibi.TR5 için konuşuyorum birleşme olayı vardı detaylıca araştırırsın.
  10. A

[Anket] Kasa + Psu + Soğutucu Tek Marka Alsanız Hangi Marka Olurdu?

Kasa Soğutucu PSU Ankette Lian Li
  11. A

Nvidia'nın Verdiği Pragmata Oyununu Nasıl ve Nerede Satabilirim?

Verilen kod kimlik üzerine verilmiyor ki nvidia hesabı olan 5070ti lı ekran kartı olan herhangi birisi kullanabilir diye biliyorum.50 serisi ekran kartı zorunluluğu varmış.
  12. A

Nvidia'nın Verdiği Pragmata Oyununu Nasıl ve Nerede Satabilirim?

5070ti ekran kartım olduğu için Pragmata oyununu vermişler satmak yasal mı yardımcı olur musunuz?
  13. A

Hangi Arabayı Almalıyız

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-honda-honda-cr-v-2023-1313752453/detay içi rakiplerine göre demode ama cvt ve 2.0 sanayiye uğratmaz. birasz sert araçtır.
  14. A

Hangi Arabayı Almalıyız

Nissan Xtrail var onlara da dikkat et 1.5 dig-T motorlar geçen yıl çağırılmış sorunlu motorlar 2025 de çözmüşler deniyor ama muamma nissan cvt ler sorunlu toyota ve honda ya nazaran
  15. A

Hangi Arabayı Almalıyız

Kia sorento derim ama yıl olarak 2023 gördüm sizin fiyat bandında santa fe 2024 varken şahsen bakmazdım iki araçta da masaj özelliği yok maalesef.
Geri