tek seferde anlaman zor elinden bayağı araba geçecek tecrübe kazanacaksın anca öyle,benim araçta ötme sesi vardı chatgpt ile tespit ettim örneğin.
aracın sol tarafında yay,rot başı aks askı vs birçok parça var hangisinde sorun var anlamak biraz daha basit olur.
sanayi sitelerinde kazıklama olayı daha çok oluyor mahalle içinde bulabilirsen daha iyi ben öyle yapıyorum bursada otosansit denilen lahım çukuruna girmektense küçükbalıklı tarafında neredeyse yüzde elli ucuza usta buldum.
Verilen kod kimlik üzerine verilmiyor ki nvidia hesabı olan 5070ti lı ekran kartı olan herhangi birisi kullanabilir diye biliyorum.50 serisi ekran kartı zorunluluğu varmış.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-honda-honda-cr-v-2023-1313752453/detay
içi rakiplerine göre demode ama cvt ve 2.0 sanayiye uğratmaz. birasz sert araçtır.
Nissan Xtrail var onlara da dikkat et 1.5 dig-T motorlar geçen yıl çağırılmış sorunlu motorlar 2025 de çözmüşler deniyor ama muamma nissan cvt ler sorunlu toyota ve honda ya nazaran