Asgari Ücretli isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri İnterkom Önerisi Ucuz

Ucuz olsun ses versin sıkıntı yapmasın yeter kaskım ncr m69e @CoNKeR
  2. A

S25 fe ile s24 ultra takası

2.el s25 plus alsan daha iyi olmaz mı
  3. A

Yardım S24 + mı , S25 Fe mi , Honor 400 mü

S25fe bende alacağım en iyi seçeneğin o olduğunu düşünüyorum
  4. A

Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi

Orjinal harici kullanmazdım ben Aldığınız telefon az bir para değil benimde samsung telefonum var ama kötü modellerden 6 yıldır kullanıyorum orjinal şarj aleti kullandım bataryası hiç ölmedi ilk günden farkı yok
  5. A

Yardım Kaskın altından hava geliyor

Ncr m69e güneş vizörlü https://www.hepsiburada.com/emporium-ncr-stream-full-face-kapali-kask-ece-06-pm-HBC0000B1X4MV
  6. A

Yardım Kaskın altından hava geliyor

Resimde gösterdiğim gibi bütün hava ordan yüzüme geliyo üşüyorum çözüm bulamaz mıyız herkesin başına geliyor mu bu durum? @CoNKeR
  7. A

Virüs proğramı önerisi

Kaspersky kullanabilirsin bilindik bi program ve gayet iyi. Bazı arkadaşlar ücretli demiş sanırım ama biz işyerindeki bilgisayarda kullanıyoruz hiç bi şekilde ücret ödemedik aylardır aktif.
  8. A

Öneri NCR Kask aldım iyi mi?

Eldivenim forte gt 10 pro
  9. A

Öneri NCR Kask aldım iyi mi?

Mondial bayisinden ncr marka güneş gözlüğü olan kask aldım 3600tl birde eldiven aldım çok bilinen marka değil 1100tl Ls2 için 4800 dedi güneş gözlüğü yoktu bende ncr aldım adam iyi dedi Ayrıca eldiven koruyucu sertifikalı
  10. A

Yardım 50cc motor yakıt tüketimi

Motor 5500km sanırım oksijen sensörü bozuk olduğu için fazla yakıyor onu yapmak lazım
  11. A

Yardım 50cc motor yakıt tüketimi

Bahsettiğimiz motor mondial 50sfc 110cc yükseltilmiş 50km de 1 depo bitiriyor depo 3lt bu normal mi az mı çok mu?
  12. A

30 bin TL Telefon Tavsiyesi

S25fe kesinlikle https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s25-fe-256-gb-siyah-fiyati,1174672525.html
  13. A

Yapıkredi kart aidatı istedi

Ben hesap açtığım zaman kredi kartı istemedim zaten direkt kendileri verdi hatta almayım dedim ama herkese veriyoruz zaten dedi direkt sormadan verdi yani. Thh kaç güne geri dönüş yapar bana 1772653554 Bu bankanın belli bir standartı yok mu bi tam iade yapıyor bana gelince bi kısmını yapıyor
  14. A

Yapıkredi kart aidatı istedi

Yapıkredide kredi kartım var bi kere kullanmıştım öyle kenarda duruyodu bugün baktım ki 1107tl geçirmişler müşteri hizmetlerini aradım %75 geri verebiliriz dedi (6 ay kartı kapatmamak şartıyla) tamam dedim şimdi geriye 300tl kaldı bunu da benim ödemem gerekiyormuş tüketici hakem heyetine yazdım...
  15. A

Öneri Motor kilidi önerisi

Frenim disk değil ki kampana ön arka
Geri