En sevmediğim şey de şarj hızlı bitmesi olabilir. Anlık telefonum 5 yaşında samsung ve batarya çok rahat 1 gün çıkartıyor o konuda şikayetim sıfır ve yeni alacağım telefon şarjı 1 gün yetmeyecekse çok komik olur iyiki konuma mesaj yazdınız s21fe almaktan vazgeçtim.
Gerçekten s24fe almayı istiyorum bütçem her ne kadar belli olmasada. 15 felan veririm de 28k felan biraz zor gibi ama bakıcaz. En kötü a56 daha kötü (ucuzluk olarak) s21fe düşündüm...
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s21-fe-5g-2-nesil-128-gb-gri-fiyati,351047614.html
Artık eski mi kaldı fiyatı çok mu pahalı ya da tam tersi çok mu iyi sizce ne dersiniz? Sadece samsung istiyorum.
Bu yeni telefonların sağlamlığı dandik olur mu ya? Ben bu telefonumu bisiklet sürerken cebimden düşürdüm asfalta düştü ekranda kırılmaz cam bile yoktu ama hiçbir şey olmadı. Kabuklu kuruyemiş felan kırdım ekranıyla yine bişey olmadı sadece kılıf takıp kullanıyorum. Birde bunun hafızası doldu...
Bide şöyle söyliyim a21s den neredeyse tamamen memnunum yani 😃 aynı anda bi kaç uygulama açınca kasıyor bazı oyunlar felan kasıyor bide 64gb yetmiyor başka bi sorunum şikayetim de yok aslında. Güneş altında yetmeyen parlaklığı söylemiyorum bile :D alıştık artık ona. Ben hem oyun oynatsın hem...
Şu an sıfırı 27-28k exynos 2400e işlemcisi 8gb ram vs. özellikleri var. Bende şu an a21s var 5 yıl önce sıfır almıştık hiçbir sorunu yok tamir görmedi her şeyinden memnunum sayılır. Bu s24fe de beni bu kadar memnun eder mi alınmaya değer mi? Sadece samsung istiyorum.
2.el almayı düşünüyorum da en kötüsü 10 binden başlıyor her gün bi 3km işe gidip gelmek için bide işte markete felan gitmek için istiyorum otobüsle olmuyor. Marka model öneriniz var mıdır?
Aynı zamanda hız sınırlaması olmasını istemiyorum ya da yüksek olsun caddeye çıkacağım yerler var 20 ile...