Bence 450nk almalısın daha mantıklı. Ve driftten direkt 450cc ye geçmek ne kadar mantıklı önce bi 250cc alsaydın mesela. Tecrüben çoksa kendine güveniyorsan ayrı mesele.
Dediğim gibi yd alıp kayıt işlemlerini felan bilmem anlamam. Yılda 8 ay kullanma muhabbeti varsa hiç girmem o işe zaten. Günlük kullanıcıyım dediğin gibi ama uzun süreli yıllarca kullanacağım için performans kaybetmemesini de istiyorum.
Yazılım konusunda zaten samsung kullandığım için biliyorum ve çok da seviyorum ama poconun beni etkilediği 2 yön var pil ve işlemci gücü bunlar çok daha üstün olduğu için beğendim
Max 40k daha üstü olmaz. S25fe düşünüyordum ama xiaomi poco infinix markalarının felan telefonları da çok ilgimi çekti ondan dolayı kafam karıştı. 6 yıldır a21s kullanıyorum bir şikayetim yok ilk günkü gibi desem yeridir. S25fe alsam o da eminim en az 5 sene gider bana ama diğer markaların...
Ben telefon konusunda markaya takılırım samsungun yazılımı yeter bi kere. A26 alıp geçerdim yerinde olsam
1787056962
Ayrıca gördüğümüz gibi a26; ekran, kamera ve işlemci yönünden redminin önünde. A26 alınması daha iyi bu durumda redmi alınmaz...
Mondial 50sfc aldım mart ayında aldığım günden beri bana hep bi sorun yaşattı. Öncelikle yağmurda kaldım içine su kaçmış olması gereken 1 hafta felan yolda gaz kesti gaz yemedi stop etti sonrasında düştüm kaportası çizildi kırıldı dağıldı lego gibi parçalandı. Benzin göstergesi bozuldu. Egzoz...
Selamlar 110luk cup kullanıyorum yükseltme vakti geldi raider istiyordum aslında sonra nk150 gördüm baya hoşuma gitti videolarını izledim beğendim buraya da sormak istedim nk150 6 vites su soğutma raider tabi standart 125cc hava soğutma 5 vites yani uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum tvs...