Çita 50R Gold bakıyordum sonra Kuba KB50-9 diye bi model gördüm ruhsatta 50cc gerçekte 125cc olarak veriliyormuş videolarını da izledim 110 gibi hız görüyor kullanması felan iyi gibi sizce? Bu arada cg +4k ile 125cc veriliyor.
Cg Karbüratörlü ama diğeri enjeksiyonlu.
Cg ...
Watch 7 kullanıyorum bende doğru tercih yapmışsın umuyorum 44mm modelidir.
1779734725
Ayrıca bu watch 7 fiyatı nasıl o kadar yükseldi ben geçen sene olması lazım 5600 civarına almıştım
Telefon değiştirmek istiyorum iphone deneyesim var şimdiye kadar samsungcuydum ama iphoneye yakın olmaya başladım alışman zor olur demeyin aynı zamanda iphone 8 kullanıyorum 35k civarı paraya almak istiyorum ya iphone 13 ya da s25fe
Güncel verilerimi atıyorum.
Benim telefon da temiz bu arada tamir görmedi açılmadı batarya da orjinal. Akşam işten eve geliyorum mesela anlık şarj 38
1779648266
Elimde yok telefoncudan takas düşünüyorum üstüne çok az koyabilirim belki 2k felan
Galaxy A21s 64gb var şu an 6 yıl önce sıfır almıştım bi kaç uygulama açınca kasmaya başlıyor oyun da güzel oynatmıyor bide iphone 8 kamerası daha iyi dükkanda kullanıyoruz beğendim. O yüzden böyle düşündüm masraf yapmadan geçerim diye ios 16.. sürümü var sizce mantıklı mı ne diyorsunuz genel olarak
Orjinal harici kullanmazdım ben
Aldığınız telefon az bir para değil benimde samsung telefonum var ama kötü modellerden 6 yıldır kullanıyorum orjinal şarj aleti kullandım bataryası hiç ölmedi ilk günden farkı yok
Kaspersky kullanabilirsin bilindik bi program ve gayet iyi. Bazı arkadaşlar ücretli demiş sanırım ama biz işyerindeki bilgisayarda kullanıyoruz hiç bi şekilde ücret ödemedik aylardır aktif.