Orjinal harici kullanmazdım ben
Aldığınız telefon az bir para değil benimde samsung telefonum var ama kötü modellerden 6 yıldır kullanıyorum orjinal şarj aleti kullandım bataryası hiç ölmedi ilk günden farkı yok
Kaspersky kullanabilirsin bilindik bi program ve gayet iyi. Bazı arkadaşlar ücretli demiş sanırım ama biz işyerindeki bilgisayarda kullanıyoruz hiç bi şekilde ücret ödemedik aylardır aktif.
Mondial bayisinden ncr marka güneş gözlüğü olan kask aldım 3600tl birde eldiven aldım çok bilinen marka değil 1100tl
Ls2 için 4800 dedi güneş gözlüğü yoktu bende ncr aldım adam iyi dedi
Ayrıca eldiven koruyucu sertifikalı
Ben hesap açtığım zaman kredi kartı istemedim zaten direkt kendileri verdi hatta almayım dedim ama herkese veriyoruz zaten dedi direkt sormadan verdi yani. Thh kaç güne geri dönüş yapar bana
1772653554
Bu bankanın belli bir standartı yok mu bi tam iade yapıyor bana gelince bi kısmını yapıyor
Yapıkredide kredi kartım var bi kere kullanmıştım öyle kenarda duruyodu bugün baktım ki 1107tl geçirmişler müşteri hizmetlerini aradım %75 geri verebiliriz dedi (6 ay kartı kapatmamak şartıyla) tamam dedim şimdi geriye 300tl kaldı bunu da benim ödemem gerekiyormuş tüketici hakem heyetine yazdım...