Asgari Ücretli isimli üyenin son içerikleri

1. A

75k Bütçe iPhone Önerisi

80e s26 ultra alıp keyfine bakıcan kafan rahat olacak.
  2. A

Cfmoto 450nk Eleştiri

Bence 450nk almalısın daha mantıklı. Ve driftten direkt 450cc ye geçmek ne kadar mantıklı önce bi 250cc alsaydın mesela. Tecrüben çoksa kendine güveniyorsan ayrı mesele.
  3. A

Samsung A37 128gb Alınır mı?

A37 aldıktan sonra pişman olacağınız bir telefon değil
  4. A

Öneri 40k Ya Telefon Önerisi

Dediğim gibi yd alıp kayıt işlemlerini felan bilmem anlamam. Yılda 8 ay kullanma muhabbeti varsa hiç girmem o işe zaten. Günlük kullanıcıyım dediğin gibi ama uzun süreli yıllarca kullanacağım için performans kaybetmemesini de istiyorum.
  5. A

Yardım Samsung S25 Alınır mı?

Al gitsin düşünme
  6. A

Yazılım konusunda zaten samsung kullandığım için biliyorum ve çok da seviyorum ama poconun beni etkilediği 2 yön var pil ve işlemci gücü bunlar çok daha üstün olduğu için beğendim
  7. A

Sağol ama s25fe ondan daha güçlü işlemci olarak 1787297152 Yurtdışı alıp kayıt işlemlerinden çok anlamam o yüzden tr alırım
  8. A

Evet poco x8 pro max hoşuma gitti. Poco f8 ultra zaten 55 bin civarında o yüzden onu saymıyorum.
  9. A

Max 40k daha üstü olmaz. S25fe düşünüyordum ama xiaomi poco infinix markalarının felan telefonları da çok ilgimi çekti ondan dolayı kafam karıştı. 6 yıldır a21s kullanıyorum bir şikayetim yok ilk günkü gibi desem yeridir. S25fe alsam o da eminim en az 5 sene gider bana ama diğer markaların...
  10. A

10-15bin Arası Alınabilecek Telefon

Bu kadar mesaja rağmen halen redmi alıcam diyosan konuyu kapat zaten boşuna açmışsın
  11. A

10-15bin Arası Alınabilecek Telefon

Ben telefon konusunda markaya takılırım samsungun yazılımı yeter bi kere. A26 alıp geçerdim yerinde olsam 1787056962 Ayrıca gördüğümüz gibi a26; ekran, kamera ve işlemci yönünden redminin önünde. A26 alınması daha iyi bu durumda redmi alınmaz...
  12. A

2 Araba Arasında Kararsız Kaldım Yardım

1.0 araba hiç bi şekilde önermiyorum
  13. A

Motor Kilidi Arıyorum Öneri

Ben bundan kullanıyorum sağlam bence yeterli 400 500tl civarı
  14. A

Öneri Cup Motorda Yaşadığım Sorunlar

Mondial 50sfc aldım mart ayında aldığım günden beri bana hep bi sorun yaşattı. Öncelikle yağmurda kaldım içine su kaçmış olması gereken 1 hafta felan yolda gaz kesti gaz yemedi stop etti sonrasında düştüm kaportası çizildi kırıldı dağıldı lego gibi parçalandı. Benzin göstergesi bozuldu. Egzoz...
  15. A

Öneri Tvs Raider mi Nk150 mi?

Selamlar 110luk cup kullanıyorum yükseltme vakti geldi raider istiyordum aslında sonra nk150 gördüm baya hoşuma gitti videolarını izledim beğendim buraya da sormak istedim nk150 6 vites su soğutma raider tabi standart 125cc hava soğutma 5 vites yani uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum tvs...
Geri