ash lynx isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Kulaklık girişi hangisine takılmalı dönüştürücü önerisi

wraith sense iem aldım pro değil düz olanı 3.5mm girişli pc nin arkasında yeşil kırmızı mavi yer var yeşile taktığımda otomatik olarak mikrofonu görmüyor kırmızıya takıncada kulaklığı bildiğniz bir dönüştürücü varmı ne yapmam lazım
  2. A

1000 tl bütçem var kulaklık önerisi pc

hocam wraith sense hakkında ne düşünüyorsunuz
  3. A

hocam farketmez ama kulaküstü yordu kulakiçi tercihim ama eğer çok iyi bir fiyat performans kulaküstü öneriniz varsa hayır demem
  4. A

aklımda wraith sense var ama eleştirilerine güvenemedim bazı kişiler çok beğenmiş bazıları alınmaz diyor sizce nasıl alınır mı? yorumlarınızı bekliyorum anakartım Gigabyte H410M-H
  5. A

Kulaklık alacağım önerinizi beklerim

500tl 1000tl max 1500tl bütçem var kulaklık önerileriniz nelerdir
  6. A

Yardım HyperX Cloud Alpha DTS Wireless alınır mı ?

Alınır gayet iyi bir kulaklık ben değil bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun ama başka arkadaşlarında fikri önemli.
  7. A

windows defender virüs buluyor ama diyer av programları bulmuyor

Sildim ama hala defender da duruyor bu uyarı 1707636750 birde koruma geçmişinde bazıları karantinaya alınmış bazıları duruyor ikiside aynı dosya cs durağı
  8. A

windows defender virüs buluyor ama diyer av programları bulmuyor

Merhaba defenderden gelen bildirim ile bilgisayarımda trojan olduğunu öğrendim bu trojan csdurağı imiş windows defenderde 3 seçenek var bildiğiniz gibi izinver karantinaya al kaldır bu 3 sençeneğe de bastğığımda hiç bir şey değişmiyor hepsi aynı şekilde duruyor koruma geçmindede denedim...
  9. A

bilgisayarıma trojen bulaştı format atacağım

ben sıfırladığımda ben bir şey yapmadan windows otomatik kurulcak değilmi şuanda
  10. A

bilgisayarıma trojen bulaştı format atacağım

antivirüs programlarının çoğunu denedim ama içim rahat etmedi ve olumlu sonuç alamadım format atmak istiyorum yardım edermisiniz görseldeki şekilden yapsam olurmu
  11. A

trojan win 32 bulaştıı

burdan yapsam olurmu 1707595378 deneyeyim 1707595808 olmuyor arkadaşlar virüs programlari görmüyor tarıyorlar bulamıyorlar 1707595890 burdan yapsam olurmu bilgisayarı sıfırla desem
  12. A

trojan win 32 bulaştıı

format atsam net çözüm olurmu
  13. A

trojan win 32 bulaştıı

acil yardım malwarebytesten denedim görmüyor kaldır diyorum kaldırmıyor ayrıntılara git dediğimde cs durağını gösteriyor ne yapmam lazım
  14. A

amd rx6600 drop sorunu

tamamdır msi afterburneri kurup test edip dönüş yapacağım 1706895954 normal ısı değeri nedir ve ısı hemen yükselip geri inermi 1706896467 fps oyun içide düşüyor böyle kayıt edemedim ama 40 lara kadar düştü ısılar hep böyle 3 aşağı 5 yukarı
Geri