Eylül ayında birebir aynı fiyata satılan PJ300 Plus projeksiyon indirimle 8999'a satılırken bugün 10999'a satılıyor, şaka gibi... Kartım hazır bekliyordum açıkcası üzdü. Daha çok üzense geçen gün Beymen'in sattığı Wanbo X5 Pro'yu 9k'ya kaçırmış olmam... Yok alamayacağım ben uygun fiyata bir...
Slazenger'ın resmi Türkiye sitesi bende alışveriş yaptım konuyu açmadan 15dk önce dolandırılırsak beraber dolandırılırız :D
Trendyol - hepsiburadada gibi yerlerdeki yorumlarda sıkça kendi numaranızı alın demişler ama daha önce slazenger alan arkadaş varsa deneyimini paylaşsın benimde ilk...
Slanzenger sitesinde 1 alana 1 bedava kampanyası ve bazı ürünlerde göstermelik bir indirim var ama hoşuma giden LALI serisi ayakkabıda gerçek bir indirim var diğer sitelerde 900TL'ye satılan ürün 500TL + olarak çorap hediyesi var.
Ayrıca 500TL ve üstünde SLZAVJ10 bu kod ile %10 indirim oluyor...
Alınır alınmaz bir şey söylemedim herkesin kendi vereceği karar fiyat takip eden sitelere - amazon'a vs yazınca fiyat aralığını o çıktı onu söyledim dövün birde :D
Supercell'in Client tarafında objective-C, C++ ve server tarafında Java'yı kullanan kendi oyun motoru var. Birkaç yıl önce açtıkları bir iş ilanında farketmiştim ilanı bulamadım fakat bunu söyleyen başka bir post buldum...