Bios da diskler gözüküyor mu önce onları kontrol edin, gözükmüyorsa onlarda sıkıntı olabilir düzgünce kapatıp, tak çıkar yapın tekrar açmayı deneyin. Yine...
Markası ne bilmiyorum ama 2100 joule gibi iyi bir değeri var, USB ve bağlantıları da gayet güzel duruyor, amazon yorumları da iyi ama bilmediğim duymadığım...
2k fiyat cok fark degil o yuzden 7800x3d o sisteme iyi gidecektir bende daha yeni 5070 li sistemde kullandim 7800x3d konusunu actim dilerseniz goz atabilirsiniz
Adam 12 prodan 13 e geçmeyi düşünüyor gelip 80-90 bin liralık telefon öneriliyor ciddi ciddi. :) hocam sen git sat telefonu çok tamir görmüş, içine sinmiyor...
Anladım hocam PSU patlarsa veya bozulursa kalitesine göre genelde parçalar zarar görmez demişler inşaallah yaşamam tabii de kimse yaşamasın yani. NZXT...
Güzel bir model kötü değil lakin NZXT daha avantajlı kalıyor yanında. Aldırdığımız çoğu kişi sorun yaşamadan kullanıyor NZXT'yi.
1760127604
@AshenOne bu...
Hocam kusura bakmayın size çok şey sordum da şimdi şöyle bir PSU karşıma çıktı FSP iyi diye biliyorum ama size danışmak istedim NZXT de bu RMA oranı kafamı...
Anladım hocam teşekkür ederim tekrardan çok yardımcı oldunuz cidden o zaman Nzxt 2024 modeli alayım ben inşaallah sorun yaşamam C750 modelini yaklaşık 3...
2023 modeli kronik CW sorunlu ayrıca RMA oranı çok çok fazla. Kutudan bozuk çıkan üniteler veya 2 3 ay sonra ölen üniteler gibisinden. Bu sebeple önerilmiyor.
Teşekkür ederim evet buna denk gelip okumuştum ben de çok önem vermedim de sadece belirtmek istedim Asus veya Nzxt seçerken. NZXT nin 2023 modeli daha ucuz...
Return Merchandise Authorization açılımı. Bir üründe sorun çıktığında iade veya değişim süreci. Yani ürün iade oranı ne kadar yüksekse, RMA oranı da o kadar...