2K-4K oyun oynayacaksan farkı yok, ekran kartı besleme tarafında X3D %5 daha iyi. Diğer yandan tekli/çoklu çekirdek performansı ve gündelik kullanımda 9700x...
HS80 in ses kalitesi aşırı derecede iyi, özellikle müzik ve film için. FPS oyunları için ses kasma konusunda iyi değil ama diğer hikayeli vs oyunlar için de...
İşlemciyi çekmesi optimizasyonu kötü olduğu anlamına gelmiyor, parçalanma efektleri fazla, online bağlantı var bunlar işlemciyi yoğun kullanır. Yabancı...
Kalite olarak aynılar, 4TB modelleri için. Sadece aralarında hız farkı var eğer pcı 5.0 destekleyen anakart varsa 5.0 alınabilir. Bu arada 9100 pro soğutucu...
Hocam bütçe sıkıntısı yok. Almaya karar verirsem eğer zaten aklımda 2 model var. İkisi de 4TB. Fakat birisi pcie 5.0 diğeri 4.0. Ayrıyeten konu açarım zaten...
Hocam biraz bütçe meselesi 4 TB olanlar baya pahalı, sizi sıkıntıya sokmuyorsa, rahat alabiliyorsanız alıp geçin yani, kafanız rahat olur. Yer kalmadı...
Yazdığımı tam okumadın galiba? Çöpe at diyen yok güzelce temizle paketle gönder diyorum. Kulaklığın içinde tozla gönderme diyorum, mesela bana öyle geldi...
2026 ocakta asgari ücret zammı belli olsun o zaman piyasayı göreceğiz :D Benim şahsi tahminim teknoloji ürünleri minimum %20 zamlanır. 30k fiyat bandındaki...
3x8 zor bulursun, GPU 2x8 var şu an iyice araştırmak lazım. Alacaksan dandik marka almazsan senin için iyi olur. Adı bu araştırmak lazım.
Lian li strimer...
buna bakabilirsin
https://www.qp.com.tr/phanteks-extension-guc-kaynagi-orgu-kablo-seti?srsltid=AfmBOoo0WsQWNSUAgJAON9-l-O9erRcWOdguPOpJMrJi87ENR_UUq1ge