AshenOne isimli üyenin son içerikleri

1. AshenOne

Öneri Kablolu kulak içi kulaklık önerisi.

Evet JBL olanı aldım, fena değil yani hoşuma gitti fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. Aman aman bir kulaklık değil ama kaliteli.
  2. AshenOne

Sizce Asusmu yoksa Ktc mi

Asus 8 bit diye biliyorum, bence bu fiyatları hak etmiyor. Rog adı var sadece. Bu fiyata daha iyi monitörler var, KTC daha mantıklı bence.
  3. AshenOne

HDR Monitör Aldım Ama HDR Güzel Gelmiyor

Aynı monitörü kullanıyorum, iyi mi değil mi halen çözemedim. Mesela görüntü biraz sarımtırak gözüküyor, Aynı fiyatta bir MSI monitöre yan yana koyduğumda onda renkler sarımtırak değil. Yani bu renk dengesi vs ayarlamayla kaynaklı değil bence, onda da benzer ayarlar yapmıştım. HDR konusunda benim...
  4. AshenOne

Ilk oyunumu güncelledim (yeni haritalar ,yeni karakterler ,yeni silahlar vs)

Elinize sağlık ilk zamanların keyfi çok başkadır :)
  5. AshenOne

HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Gaming Headset 4.654,05 TL

HS80 wireless modelinden geçilir mi buna arkadaşlar?
  6. AshenOne

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

HS80 kablosuzdan geçilir mi buna arkadaşlar?
  7. AshenOne

🔥İndirim Grimelange ürünlerinde 2.Ürün 1₺ TEKRARDAN AKTİF !!! 😱 (2 Sweat 340₺) ( 2 Eşofman 485₺ )

Paylaşım için teşekkürler, eşofman vs. ihtiyacım vardı, ne olduğu belirsiz yerlerde bile artık 400 liradan aşağı yok.
  8. AshenOne

🔥İndirim Corsair HS80 RGB Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5.643,06 TL

Hocam müzikte, filmde veya normal oyunlarda harika zaten, gerçekten çok tatmin edici. FPS oyunlarında ses kasma konusunda söylediğim modellere göre daha düşük kalıyor sadece onu demek istedim.
  9. AshenOne

Çok fazla ayar denedim ama diğer kulaklıkların gerisinde kalıyor Nova veya cloud serisine göre, kullandığın EQ varsa paylaşabilirsen denerim?
  10. AshenOne

2 senedir sorunsuz kullanıyorum, ses ve mikrofon kalitesi harika. Biraz ağır ama rahatlığı onu kapatıyor. Şarjı biraz az gidiyor ve FPS oyunlarında ayak sesi vs. kasacaksanız pek iyi sonuç vermiyor. Tekrar alacak olsam bu fiyata Nova 5 tercih ederdim.
  11. AshenOne

Yardım Colorful B650M V14 BİOS UPDATE HATASI

Hocam genel mantık bu bende de yok, bende de ryzen var ama bu şekilde çözdüm. Diğer forumlarda da benzer konular var bak istersen yardımcı olur. Benim üzerinden zaman geçtiği için hatırlamıyorum ama tek dosya halinde olan ile direkt olmuyor sırasıyla gidip EFI yapıyorsun, PowerShell kısmında da...
  12. AshenOne

Yardım Colorful B650M V14 BİOS UPDATE HATASI

Buna baktın mı? 1763630507 Ben sorunsuz şekilde 2-3 güncelleme attım, sitesindeki dosyayı direkt indirip yapınca hata veriyor. Dosya türü önemli. Siteden seçebiliyorsun onu şu an net hatırlamıyorum ama bu videoya bir bak istersen. EFI dosyası ile update yapman gerekiyor. Bir de sırasıyla...
  13. AshenOne

Öneri BF6 mı Arc Riders mı ?

Ekip varsa arc alabilirsin ama tek de takılacağım diyorsan bf6 daha mantıklı. İkisini de oynadım ikisi de güzel oyun. BF6 da arkadaşla daha zevkli oluyor support, enginer muhabbetine ama tek de oynanıyor çok rahat. Hayatımda ilk kez bi oyuna bu kadar para verdim erkenden aldım indirimsiz ama...
  14. AshenOne

59K lık sistemim sizce nasıl

hocam dram ve gen4 olduktan sonra hızları düzgün seviyede fark yok. İncehesap şu an bende açılmıyor nedense kaldı öyle açılırsa bakcam.
  15. AshenOne

59K lık sistemim sizce nasıl

Hocam render falan yoksa boş ver o kadar para vermeye gerek yok, onun yerine işlemci anakart falan yükseltirsin.
Geri