AshenOne isimli üyenin son içerikleri

1. AshenOne

İkimci El Laptop Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Rica ederim, ama şunu belirteyim her laptop ısınıyor ve ses çıkarıyor yük altında. Bir de gamegaraj ın laptopları da FP oluyor hiç kullanmadım ama forumda bir ara popüler olmuştu.
  2. AshenOne

Ne demek rica ederim. Ben yaklaşık 2 sene asus tuf kullandım genel olarak memnun kaldım. Rog alma bence tamam illa bir kalite farkı vardır ama arada çok fazla fiyat farkı var. Lenovo da fena değil ama Acer nitro serisine de bakabilirsin oda güzel 140w oluyor genelde GPU. Acer predator de iyi ama...
  3. AshenOne

Rica ederim, mağazalar bir tık daha güvenilir olabilir ama dolandırıcı mağazalar olduğunu da duydum. Adresi vs. belliyse gidip bakmak en iyisi olur. Veya referans bulabilirsen bu mağazalara, aynı şekilde normal satıcılar için de öyle. Şimdi kesin dolandırır diye bir şey yok zaten ama az para...
  4. AshenOne

Güvenemezsin maalesef. Bir tanıdık vs. varsa ona aldırman en mantıklı seçenek olur. Laptop konusunda da şahsi fikrim şu yönde, 2 yıldan eski cihaz alma kesinlikle. Mümkünse 1 senelik falan olsun. M2 sağlığına, RAM slot sayısına, ekran kartını kaç watt ile besleyebiliyor ona bakman lazım. Yani...
  5. AshenOne

Hangi Oyuncu Koltuğunu Önerirsiniz

Arkadaşımda 15 li kuzenimde toryum var ikisini de denedim ve toryum çok daha iyi geldi bana. 15 li de kolçaklar lingir lingir oynuyor resmen bir süre kullandıktan sonra, ayrıca bu geriye yaslanma mekanizması da kırıldı ve tekrar sipariş edip taktı. Tabii ki öyle 1 sene kullanmayla kırılmadı...
  6. AshenOne

❌İndirim Bitti! Xiaomi G34wqi Monitör 10.999 TL(Resmi Mağaza)

Yorum atanlar "mi" mağazasında çalışıyor olabilir mi? İnatla alternatif yok ve bu paraya bundan iyisi yok diyorlar. Bu paraya iyi bir şey yok demenin Arapçası gibi geliyor bu cümle bana. Rezil olarak kullanacağına kullanma bu kadar basit.
  7. AshenOne

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

VS Code'a Continue eklentisini yükleyip kullanabilirsiniz. Settings > configs > main config'e tıklıyorsunuz. config.yaml diye bir json dosyası açılacak. Örnek olarak bu şekilde bilgileri giriyorsunuz. Ben denemedim o yüzden kesin çalışıyor diye bir şey demiyorum fakat bu şekilde lokalde AI...
  8. AshenOne

Setup Dekorasyon Önerisi Lazım

Direkt masa üzerine yani tam karşına öyle raflar yerine daha farklı şeyler düşünebilirsin, 3D duvar kaplaması gibi, rafları da öyle düz değil de masanın sağına ve soluna biraz daha dekoratif daha küçük fakat iki katlı raflar düşünebilirsin, sağ sol derken duvarda yani. O tarz rafları arkadaşım...
  9. AshenOne

İnce Hesap Gaming Gecesinden Alınan Sistem Nasıl

PBO açıp 2K da oynarsan fark olmaz.
  10. AshenOne

Aula Ac101 Kablolu Klavye Mouse Set 200tl

Şu an var.
  11. AshenOne

Yardım Teknorya Vs İncehesap

İkisinden de birden fazla kez alışveriş yaptım ve sıkıntı yaşamadım ama yaşayanlarda var.
  12. AshenOne

Yardım Colorful RTX 5080 Alacağım

Güvenilir gözüküyor.
  13. AshenOne

Yardım Oyuncu Masası Tavsiyesi Önerisi 🙏

Iqos ile mousepad i görünce kendi masama bakıyorum sandım bir an, renkleri aynı :D
  14. AshenOne

Bu Gerçekmi Dolandırıyolarmı Yoksa

Bursa osmangaziye gelip görebilirsiniz demişler.
  15. AshenOne

Android Y.D. Kayıtlı Cihaz Banka Uygulamalarında Sorun Oluşturur Mu ?

4-5 sene kullandım sorun yaşamadım.
Geri