Alınır ama DLC leri almayınca eksik hissettiriyor. Standart alıp bitirdikten sonra karar verebilirsin. Genel olarak kaliteli, özellikle sinematikler efsane zaten. Türkçe olması da büyük artı. Küçüklüğümün oyunuydu diablo türkçe çıkması beni çok şaşırtmıştı. Ayrıca bu tarza POE gibi bir oyunla...
Ben kutuya koyup sadece ekran kartını sökerek taşıyorum. Kule tipi biraz ağır olduğu için o da sökülebilir. Ekran kartını da sallanmayacak şekilde bir kutuya koyarsanız iyi olur. Onun dışında özel bir şeye gerek yok.
Hocam zaten bildiğim için konuşuyorum da, senin kendi gerekçelerin var bunun için.
Nasıl rahat ediyorsan öyle olmalı tabii ki ona bir lafım yok. Zaten ben de ev dışında çalışılacaksa en mantıklısı tabii ki mac dedim. Zaten bir oyun geliştiricide ikisi de bulunmalı. Tamamen birine bel...
Daha tecrübe etmemiş bir insanın almasının hiçbir anlamı yok.
Sizde de M4 varken ve attığınız gibi oyunlar geliştiriyorsanız Pro'ya yine gerek yok. Hatta mobil için herhangi bir oyun yapacaksanız da gerek yok, çünkü geliştirmeyi Windows üzerinden yapmak her türlü daha rahat oluyor. Mac...
Gerek yok boş yere masraf yapmasın. Apple ekosistemine build almayacaksa ne gerek var, elindeki sistem yeterli. Daha oyun yapmak istiyorum diyor, yani oyun yapmıyor. IOS buildi falan almıyor.
https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3v2-wireless-mouse?srsltid=AU7gw4Vd7cVHlvMCBnN4s4CcZEUMH7ZrZhD4Z_zSMwV8wQTpMsZwgG84
Şu var birazcık daha büyük, fiyat yakın. Benim de elim büyük rahat edemiyorum çoğu farede. Logitech g520x de var büyük olarak ama kablosuz olanı hem pahalı hem de...
Edifier ben de baktım baya, galiba ondan alacağım ama şu hoparlör benzer ses sunuyorsa üzülürüm yani. O kadar kaliteli olmasını beklemem tabi ama tatmin ediyorsa yeterlidir benim için.
Sadece kablosuz bağlantı olması gerçekten çok ilginç ya neden bir kablolu bağlantı koymazlar ki. Sesi kayıttan olduğu için tam kesin sonuca varamıyorum ama iyi duruyor gerçekten. Tam da hoparlör arayışındaydım acaba alsam mı kararsız kaldım. Sadece bluetooth ile bağlanabiliyor oluşu pek içime...
Üstat astım varsa iki şekilde öneri yapabilirim, ilk olarak manuel toz haznesi boşaltmalı alınmamalı bence. Otomatik boşaltma istasyonu olan süpürge alabilirsen çok daha iyi olur. İkinci olarak bütçenin yarısını böyle otomatik boşaltma yapan dikey kablosuz süpürgeye, diğer yarısını ise karcher...