Ekip varsa arc alabilirsin ama tek de takılacağım diyorsan bf6 daha mantıklı. İkisini de oynadım ikisi de güzel oyun. BF6 da arkadaşla daha zevkli oluyor support, enginer muhabbetine ama tek de oynanıyor çok rahat. Hayatımda ilk kez bi oyuna bu kadar para verdim erkenden aldım indirimsiz ama...
Reis eyvallah onlar varda dengeli bir sistem değil, gitmiş 990 pro koymuş frisby psu var kasada 120mm James Donkey var, anakart desen en ucuzu en giriş seviyesi.
FPS oyunları için alıyorsan bence hiç alma, bende hs80 var ses mikrofon mükemmel gerçekten çok tatmin edici ama fps oyunlarında ne yaptıysam başarıya ulaşamadım. Steelseries veya hyperx önerebilirim bunun için.
Hocam bence de fazla para vermeden işini görecek kadar alsan yeterli olur, işlemciyi her türlü besler çünkü sıkıntı yaşamazsın. Attığın modelin 11 fazı var mosfetleri 80a kaliteli güzel besleme yapar ama böyle 17 fazlı falan bir şey bulsan uygun fiyata yine mosfetleri kaliteli olan daha ileriye...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870-aorus-elite-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html
1763286754
Asus rog b850 modellerine de bakabilirsin veya asus tuf b850 plus modeline. Rog biraz daha pahalı diye biliyorum ama bunlarla sıkıntı yaşamazsın vrm ve soğutma performansları...
Isınmayan laptop yok, var diyen laptop kullanmamış olabilir. İstediği kadar macun vs olsun. Bataryası ölmeyen laptop yok, bir süre sonra direkt sağlık düşmeye başlayacak. Gamegaraj slayer a gelirsek kağıt üzerinde iyi duruyor. Ben de asus tuf a15 rtx 4060 laptop var, işlemci 85 ekran kartı 80...
Sen bilirsin ama bence anakarta bu kadar yatırım yapmaya gerek yok gibi. Onun yerine işlemcinin ekran kartının üstüne koysan bana göre daha iyi olur ama senin kararın. Şöyle bir şey alırdım ben olsam...