AshenOne isimli üyenin son içerikleri

1. AshenOne

Diablo Iv Alınır mı ?

Ne demek hocam, teşekkür ederim. Karar verip alırsan iyi eğlenceler şimdiden.
  2. AshenOne

Diablo Iv Alınır mı ?

Alınır ama DLC leri almayınca eksik hissettiriyor. Standart alıp bitirdikten sonra karar verebilirsin. Genel olarak kaliteli, özellikle sinematikler efsane zaten. Türkçe olması da büyük artı. Küçüklüğümün oyunuydu diablo türkçe çıkması beni çok şaşırtmıştı. Ayrıca bu tarza POE gibi bir oyunla...
  3. AshenOne

PC Uzun Yola Nasıl Taşınır?

Ben kutuya koyup sadece ekran kartını sökerek taşıyorum. Kule tipi biraz ağır olduğu için o da sökülebilir. Ekran kartını da sallanmayacak şekilde bir kutuya koyarsanız iyi olur. Onun dışında özel bir şeye gerek yok.
  4. AshenOne

Oyun Yapmak İstiyorum Bu Sistem Fazla mı Yeterli mi

Hocam zaten bildiğim için konuşuyorum da, senin kendi gerekçelerin var bunun için. Nasıl rahat ediyorsan öyle olmalı tabii ki ona bir lafım yok. Zaten ben de ev dışında çalışılacaksa en mantıklısı tabii ki mac dedim. Zaten bir oyun geliştiricide ikisi de bulunmalı. Tamamen birine bel...
  5. AshenOne

Daha tecrübe etmemiş bir insanın almasının hiçbir anlamı yok. Sizde de M4 varken ve attığınız gibi oyunlar geliştiriyorsanız Pro'ya yine gerek yok. Hatta mobil için herhangi bir oyun yapacaksanız da gerek yok, çünkü geliştirmeyi Windows üzerinden yapmak her türlü daha rahat oluyor. Mac...
  6. AshenOne

Gerek yok boş yere masraf yapmasın. Apple ekosistemine build almayacaksa ne gerek var, elindeki sistem yeterli. Daha oyun yapmak istiyorum diyor, yani oyun yapmıyor. IOS buildi falan almıyor.
  7. AshenOne

🔥İndirim Steam Ubisof İndirimleri

Black flag resynced, bayadır indirime girmesini bekliyordum ama az düşmüş, ilk indirimi daha.
  8. AshenOne

🔥İndirim Steam Ubisof İndirimleri

Alacağım tek oyun vardı onda da %10 yapmışlar, kendi sitesinde de özellikle bu oyunda geçerli değil demişler UBI kodu için :D
  9. AshenOne

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Aım Lab Edition Kablosuz Mouse 3.499 TL 784 TL Geri Ödemeli

Reis elin büyükse bu küçük gelir, özellikleri güzel ama küçük.
  10. AshenOne

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Aım Lab Edition Kablosuz Mouse 3.499 TL 784 TL Geri Ödemeli

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3v2-wireless-mouse?srsltid=AU7gw4Vd7cVHlvMCBnN4s4CcZEUMH7ZrZhD4Z_zSMwV8wQTpMsZwgG84 Şu var birazcık daha büyük, fiyat yakın. Benim de elim büyük rahat edemiyorum çoğu farede. Logitech g520x de var büyük olarak ama kablosuz olanı hem pahalı hem de...
  11. AshenOne

🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

Edifier ben de baktım baya, galiba ondan alacağım ama şu hoparlör benzer ses sunuyorsa üzülürüm yani. O kadar kaliteli olmasını beklemem tabi ama tatmin ediyorsa yeterlidir benim için.
  12. AshenOne

🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

Sadece kablosuz bağlantı olması gerçekten çok ilginç ya neden bir kablolu bağlantı koymazlar ki. Sesi kayıttan olduğu için tam kesin sonuca varamıyorum ama iyi duruyor gerçekten. Tam da hoparlör arayışındaydım acaba alsam mı kararsız kaldım. Sadece bluetooth ile bağlanabiliyor oluşu pek içime...
  13. AshenOne

Çözüldü✓ Astım Hastası Annem İçin Süpürge Tavsiyesi

Üstat astım varsa iki şekilde öneri yapabilirim, ilk olarak manuel toz haznesi boşaltmalı alınmamalı bence. Otomatik boşaltma istasyonu olan süpürge alabilirsen çok daha iyi olur. İkinci olarak bütçenin yarısını böyle otomatik boşaltma yapan dikey kablosuz süpürgeye, diğer yarısını ise karcher...
  14. AshenOne

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x Sıcaklıklar Normal mi?

Hocam o zaman 105 de kullan hiç kapatma onu, performans artışında işe yarıyor. Sağlık olsun :)
Geri