aklımda cmf buds pro 2, samsung buds 3 ve anker soundcore liberty 4 nc modelleri var sizce aralarından hangisi tercih edilir başka önerisi olan var mı?
https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-samsung-galaxy-buds-3-fiyati,488278242.html...
iem kulaklıklar hakkında cok fikrim yok şuan kullandıgım kulaklık razer barracuda x herhangi bir sıkıntısı yok ama günlük kullanım ve ses kasmayı gerekirmeyen oyunları oynamak icin iem bir kulaklık istiyorum ses kartı olmadan tam performans vermez diyorlar wraith sitesinde bu ikisini gördüm daha...
pc ile uyumlu bir gamepad arıyorum nintendo switch pro dikkatimi çekti fakat orjinal bulamadım satanların hepsi replika öneriler için şimdiden teşekkürler
merhaba şuan elimde güncel olarak razer barracuda x 2022 var ve şuan kablosuz bir mouse almak istiyorum ilk başta furylevel z1 aldım fakat takılma sorunu vardı iade ettim sonradan biraz araştırdığımda bu iki 2.4g dongleların çakışma olayı varmış herhalde bunun nasıl önüne geçebilirim anladığım...
tam 15 gün icinde iadeye gönderdim kabul ettiler sağolsunlar
1729943870
stok beklerken fiyatlar hep artıyor hocam o yüzden stoktan bişeyler bakıyorum
1729944218
ne önerirsiniz hocam
benden kaynaklanan bi sorun olabilir belki aynı şekilde dongle ile kullandıgım kulaklığım var razerin belki iki dongle birbiriyle çakışıyordur dediler usb portları birbirinden uzak yerlerde kullanmamı önerdiler fakat fayda etmedi
1729943702
çok aşırı iyi bir mouse beklentim yok hocam razer...
hocam 1 haftadan fazla kullanıyorum en başından beri bi takılma sorunu var geçer diye kafaya takmadım ama geçmedi bütün çözümleri denedim ama çalışmadı bugün konuştum iade veya değişim için geri göndericem