o7 üstadım eline emeğine sağlık mis gibi olmuş vücudun.
Yağ yakarken nasıl bir yol izledin 186 130 kilo falanım şuan ve eve ciddi bir bağlılığım var 1 hafta...
Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal...
yani mantıken çizgi film ama çizgi film kategorisine girecek kadar düşük bütçeli işler değil hocam ve konuları apayrı şeyler ben10 bakugan gibi konulardan...
Tamamen @freygasm'ın dediği gibi hocam önce f80 sonra h100 kullanım f80 çok azcık daha kolay hareket ediyordu ama h100 yükseklik açısından beni benden aldı...
İkisini de kullandım, yakın zamanda f80i satıp h100 aldım. F80in yapıp h100ün yapamadığı hiç bir şey yok ama h100 yukarı 10cm daha fazla çıkıyor ileri 10cm...
yani hocam mouseun iyiliği kötülüğü tartışılır ama bütçeyi aşamıyorsan ve bilindik bir şey istiyorsan alınır arkadaşım 2 yıldır g203 kullanıyor bozulsa...
toplam 2k ise m3s gitmez hocam
1735193544
https://www.trendyol.com/ajazz/ak680-kablolu-red-switch-mekanik-klavye-rainbow-aydinlatma-hot-swap-p-818648429...
dandik üretim ürünü dostum bu sende sorun olmaması önemli değil sorun yaşayan birsürü insan gördük birinin vidası sıkılmıyor birinin amortisörü bozuk 200...