Sana iyi bile dayanmışlar ya kanka 24 yaşına gelmiş koskoca elemansın açtığın konuya verdiğin cevaplara bak bi sen zaten evlensen de kısa sürede nafaka...
biraz geç cevap verdim kusura bakmayın hocam
dediğin gibi uv yapıp düşürdüm biraz dereceyi hotspot farkı 15e indi 3 4 gündür garantiyle gerçekten başımı...
Kartı servise götürüp ısındığını söyleyip teslim ettim raporunda termal macunun değiştiği ve testlerinin yapıldığı yazıyor.
Evet normal derecesi öncesine...
Sizlerin de böyle bir sisteme sahip olmanız dileğiyle tecrübelerimi yazıyorum. MSI Gaming Trio RTX 5070 Ti OC 16 GB. Default ayarda Ryzen 5 7500F ve XPG...
hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah hocam çok tatlı sistem olmuş.
am5in en popüler ve giriş seviye sayılacak işlemcisiyle böyle güçlü bir kartın...
klasse hepsiburadadan çekmiş ürünleri bu marka da güzel mousepadler yapıyor istediğin şekle şemale göre alabilirsin burdan kuponla daha ucuza getirirsin...
genel olarak kaygan yapısı olan bir mouse pad şuan bende throne kojiro var öncesinde lamzu energon, blade y, blade x, cosmic glass, sprit of aim, w64...
throne mousepadler arada bir bir alana ikinci bedava kampanyasıyla satılıyor 80x30 90x40 seçenekleri vardı şuan kullanıyorum güzel mousepad takılma falan...