sıfır motor yapılmışlar cana yakın geliyor sorunsuz binerim diye de elektrik tesisatı olayını nasıl anlarım gerçekten çok keyifli araba peşinden koşasım var
bütçem taş çatlasın 500k evin 2. arabası olcak çoğu zaman bende kalacak eğlenceli bir şey olsun istedigimden ieslere sulandım bu bütçede az sorunlu bulunabilir mi bilmiyorum ilanlara baktığımda hepsi temiz duruyor 600e kadar gidiyor yani saçma bi aralığı var sizin de fikrinizi almak istedim
kapatamazsın :D o kısmı siyah bantla falan sarabilirsin çirkin durmaması için suntayı yüzünden delmene değdi mi bilmiyorum ama yarın bir gün düşünce vida izine bakar durursun
sapphire 7750 hd kullandım yıllarca 800x600 rust oynattı bana 3 yıl boyunca 40 50 fps babacan karttır fanı bozuldu üstüne intel cpu fanı vidaladım hayatına devam ettirdim vga çıkışı düştü plastik kelepçeyle sabitledim yükümü taşıdı kahrımı çekti ben bu adama daha ne diyebilirim ki o7 huzur...
kumaş yerleri düz beyaz sabunlu suyla yıkayıp kirini akıttıktan sonra çıkmayan yerleri boyayabilirsin ayakkabının temel rengi orjinalinden biraz farklı olur ama sırıtmaz sonuçta full beyaz olacak plastik yerleri beyaz cifle ovaladıkca cıkmama imkanı yok gariban bir tane converseimi 3 yıldır öyle...
çok yüksekte açmanı önermem ve şap kalınlığına göre de değişiyor biz yerden ısıtmamızı kendimiz yaptık şap ince ve dengeli ona rağmen tam olarak 7 8 saatte ısınıyor ev