Ashoun isimli üyenin son içerikleri

1. Ashoun

🔥İndirim Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 999 TL

pahalı dümenden longteng yerine wraithten hard pad alın blade y ya da isteğinize göre x
  2. Ashoun

Nakil Aldırmak İçin Kontenjan Bakıyorum ama Gözükmüyor

okul açılmadan 2 hafta önce falan açılıyo nakil zımbırtıları ben okul açılmadan önceki gün aldırıp onaylatmıştım 3 4 sene önce
  3. Ashoun

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 510 TL 15'li 800 TL

valla tam arayıştaydım allah razı olsun yiğidim ardım rahat etcek sayende.
  4. Ashoun

Yardım Türknet Müşteri Hizmetleri Sorunu ?

yani 1 ay içinde 10 günden fazla internetsiz bıraktılar arayınca ulaşılamıyor türknet şubesine gidip rastgele birini öldürmeme az kaldı
  5. Ashoun

North Bayou Nb F160 1.949 TL

fiyatından dolayı degil de tek tek alınca kullanımı daha rahat oluyor başları dipdibe olunca bi kötü hissettiriyor istedigin kadar ayrılmıyor
  6. Ashoun

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Hyperspeed Mouse 2274TL 🔥

aldıktan 8 9 ay sonra elimdeyken bozuldu garantisi vardı servis bakmadı falan cart curt bide pilli bir mousea göre pahalı gidin a9 falan alın
  7. Ashoun

Cevremde ki herkes grip

sağolasın kral sen de hastaysan geçmiş olsun sana da.
  8. Ashoun

Cevremde ki herkes grip

ben de bindim o trene + bogaz tahrisi de var
  9. Ashoun

Nerlerden tshirt aliyosunuz

trendyolmilla mandan alıyorum genelde oversize ve bedenime uygun rahatca buluyorum düzgün fiyatlara
  10. Ashoun

Valorant mail kurtarma

mail yoksa yapamazsın 1770676564 siteye girdiginde de ordan kod isteyecek yine yapamazsın kullanabiliyoken kullancan yapacak bir şey yok
  11. Ashoun

1.6 ies otomatik 400-450k arasına alınır mı hocamsular

sağolasın hocam dikkat edeceğim
  12. Ashoun

sıfır motor yapılmışlar cana yakın geliyor sorunsuz binerim diye de elektrik tesisatı olayını nasıl anlarım gerçekten çok keyifli araba peşinden koşasım var
  13. Ashoun

bütçem taş çatlasın 500k evin 2. arabası olcak çoğu zaman bende kalacak eğlenceli bir şey olsun istedigimden ieslere sulandım bu bütçede az sorunlu bulunabilir mi bilmiyorum ilanlara baktığımda hepsi temiz duruyor 600e kadar gidiyor yani saçma bi aralığı var sizin de fikrinizi almak istedim
  14. Ashoun

Ekran kartı demirinden kulaklık askısı

güzel olmuş o halde dediğim gibi o destek yaptığın kısımla beraber keçe bant falan atabilirsin vidadan daha iyi durur
Geri