Ashurama isimli üyenin son içerikleri

1. A

2k’ya akıllı saat önerisi

Ne demek, aklına takılan en ufak soruyu sorabilirsin.
  2. A

Always on Display kullanmadığın zaman yaklaşık 2 ila 3 gün tamamen bluetooth bağlıyken götürüyor. (Alıcak olursan saati, temaları için Reddit üzerinden GalaxyWatch grubuna katılmanı öneririm bedava kuponlar atılıyor yeni saat yüzleri çıktığında)
  3. A

Otomatik antreman algılama vb birçok gün içi aktiviteleri kolaylaştıran işlevsel bir saat. Günlük Özet tarzı bir uygulaması var ayarladığın saatte gün içi saat başı hava durumu benzeri şeyleri görebiliyorsun, sesli cevaplama ve çoğu mobil uygulamanın bildirimini direk saatten cevaplama özelliği...
  4. A

Kimse bahsetmemiş ama Samsung Galaxy Watch serisini önerebilirim. Yaklaşık 1 yıldır Active 2 kullanıyorum, Huawei gibi markaların yanında kaymak gibi aktığını ve arayüz olarak daha rahat kullanıma sahip olduğunu söyleyebilirim. İnternet üzerinden aklına takılan markaların/modellerin yan yana...
  5. A

RX590 R5 2600x Furmark testi

Testi tekrar yapabilirim fakat değerler arasında test başlangıcından itibaren değişen tek şey sıcaklık değeriydi. Benim kafama takılan performansının neden bu kadar düşük olduğu, söylediğim gibi fps'in averaj değeri 12ydi 15 dakika boyunca yani 30 dakikaya uzasa da bir şey farkediceğini...
  6. A

RX590 R5 2600x Furmark testi

Furmark Testini 15dakika kadar sürdürdüm fakat test sırasında fps değerleri; Max:15 Min:10 Average:12 şeklindeydi. Sıcaklık max 74 dereceye çıktı. Bu sistemde böyle bir sonuç almamın normal olmadığını düşünüyorum . Yardımcı olursanız sevinirim .
Geri