asikyazgan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hazır Sistem mi ? Yoksa Tek Tek Toplamak mı ? F/P?

hocam iki ekran kartında aslında isteğim geleceğe dönük 5070ti almak. kas gücü olarak 9070 kessinlikle benim için önde. ben FPS oyuncusu değilim. F1 25 , FC 26 , RDR2, hikayeli oyunları minimum 2k da oynamak. Hatta bu bilgisayar da zaman sorunum yok derken GTA 6 yı bekliyor olmam. Bütçem de...
  2. A

Kredi kartım limitim de sorun yok , indirimleri indirim kaplanı isimli kanal dan geçmişe dönük 1 yıldır takip ediyorum aslında. Ram - SSD- Kasa takıntım yok desem yanlış yapar mıyım bilmiyorum en azından marka takıntım yok diyeyim o konuda. Ben 1 yıldır takip ediyorum ve size listemi anlatayım ...
  3. A

Arkadaşlar Herkese merhaba , ben sıfırdan bilgisayar alacağım gaming laptop tan masaüstüne geçiyorum. Sizce tek tek parçaları satın alarak toplamak mı daha uygun ? Yoksa bilinir markalardan hazır oem kasa mı satın almak daha uygun bütçeli olur ? (incehesap-itopya) acelem yok zaten elimde...
  4. A

Voge 250rr Alınır mı?

alınmaz dostum maalesef. Bunun yarın satışı var servisi var piyasası tutulmuyor. RS200 UG almaya çalış görüntüsünü bir kenara koy ilk başta. Motorsikletlenyatıp kalkan birisi olarak konuşuyorum. Ülkemizde Japon hariç Bajaj ve CF tutuluyor. Hiç deneyimin yoksa 450SR önermiyorum
  5. A

Dualsense Analog Tamirci Arıyorum

Merhaba arkadaşlar 2 adet Dualsense cihazımı maalesef ki drift problemi yüzünden kullanamıyorum. Bunu tamir edebilecek , garantisini sağlayabilecek bir dükkan arıyorum(örn gameboxkonsol gibi kaliteli ama mersinde olduğu için gönderemedim) . Öncelikli İzmir olacak şekilde Aydın denizli Manisa...
Geri