asimsamett isimli üyenin son içerikleri

1. asimsamett

Çözüldü✓ Korumalı Prize Gerek Var mı?

Bişeyleri doğru okuduğuna, okuduktan sonra da anladığına emin olmalısın. Hala aynı şeyler tartışılıyor şaka gibi. Adam Voltaj dalgalanmasından şikayetçi, ya olursa diyor. İstersen jeneratör bağla ne alakası olacaksa. "Akım korumalı priz almama gerek var mı?" diye sormuş, sebebi sanırım bu...
  2. asimsamett

Tam olarak bunu diyorum. Tunçmatik bir akım korumalı priz senin işini fazlasıyla görecektir. Zaten geneli aynı mantıkta çalışır. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZYTMFS6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 1781698222 Bir mesaj yazmışsın dostum sadece millete sallamışsın. Çözüm dışında...
  3. asimsamett

Dostum olmaz olurmu Akım korumalı prizin olayı farklı UPS nin olayı farklı. Bunlardan birini tercih etmek diye bişey yok. İhtiyacı adamın elektrik kesiliyor cihazımı nasıl koruyabilirim. Veri kaybolması vs vs umrunda değil anladığım kadarıyla. Akım korumalı priz al geç denir bu senaryoda...
  4. asimsamett

UPS in anlamı ve amacı bilgisayarla kardeş kardeş oturmak. Sana ne bildiğimi kanıtlamayacağım. UPS'in takıldığı akım korumalı prizin PC'ye hiç bir faydasının olmamasından devam dostum. Onlar kardeş kardeş dururlar.
  5. asimsamett

Üçlü priz değil akım korumalı priz, ve ups cihazının yüksek gerilim karşısında bozulmaması için PC' nin enerji aldığı UPS cihazını öncesinde akım korumalı prize bağlamak UPS cihazını koruyacaktır, UPS almak istemeyen direkt PC' yi de bağlayabilir. Okuduğumuzu anlayalım...
  6. asimsamett

Bilgisayarınızdaki PSU (güç kaynağı) kendi içinde birtakım korumalar barındırır (varistor, sigorta vb.). Yüksek akım/gerilim geldiğinde kendini feda ederek sistemi korumaya çalışır. Ancak bu koruma sınırlıdır. Özellikle ani yüksek gerilim dalgalanmalarında (yıldırım, trafo patlaması...
  7. asimsamett

Öneri 20k Altı Telefon Tavsiyeleri

20k Altı Telefon Tavsiyeleri
Geri