Aşir Karataş isimli üyenin son içerikleri

1. A

İşlemci ve ana kart öneri yada ekran kartı

işlemci ile anakartı 2.el alsa yeterli olur rama gerek yok
  2. A

Ekranda Kırmızı Noktacıklar Çıktı

3 tips that will almost fix your problems: 1. If the gpu is oced especially its memory than try to reset it. Usually oc gpus memory can cause artifacts and strange coloured pixels. 2. If 1 doesnt work test a different cablez maybe its sending corrupted data. 3. If those 2 doesn't work is 100%...
  3. A

BluTV 1 Aylık Kod [Foruma Hediye]

La alamayanlar konuşmuş alan gelip bir teşekkür etmemiş
  4. A

İşlemci ve ana kart öneri yada ekran kartı

bence r5 5600g alabilirsin apu işlemci istediğin fpsi verir gibi
  5. A

rtx 3070 ti + ryen 5 7600x 650w psu yetermi ?

Senin için yeterli olur ozmn ileriye dönük olması adına 700 w önerirdim ama zaten elinde varsa işini görür.
  6. A

BluTV 1 Aylık Kod [Foruma Hediye]

kupon aktif değil :C
  7. A

rtx 3070 ti + ryen 5 7600x 650w psu yetermi ?

700 al en az diğer bileşenlerin için sorun olmasın birde sertifikalı olmasına dikkat et
  8. A

Öneri 3060 ti 3070 işlemci öneri

Knk bende Rtx 3070 ti var kule tipi fan soğutucum var ve r5 5600x kullanıyorum öneririm efsane bir şey.
  9. A

Yerel Disck C deki Alanı arttırma

1tb ssdim bulunmakta ve ben 50 gb yerel disk c 950 gb yerel disk d olarak ayırdım d diskimin içi oyun dolu ve 120 gb boş yer var ancak c diskimin alanı bitmek üzere 1 gb gibi bir alanı kaldı d diskimdeki oyunları silmeden çünkü indirecek vaktim yok uzakta okuyorum c nin alanını arttırabilir miyim.
  10. A

Word'te kayıp sayfalar

Daha önceden hazırlamış olduğumuz bir word sayfasında örnek olarak 10 sayfadan yalnızca biri görünüyor kaydetmekten önceki sayfalar görünmüyor.
  11. A

Topladığım sistem için işlemci(amd) ve sistemin eksik ve artıları

söylediğiniz ikili ile r5 5600x ten hangisinde daha iyi fps alırım r5 5600 x e ekran kartı tavsiyesi ucuz geçici ? 1657483763 Birde hangi sistem daha ileriye dönük olur
  12. A

Dexim DMK3378 Bona mikrofon alınır mı?

Ben geçen yıl aldım ses kalitesi ortalama tripot dandik ama iş görüyor kablo yeri biraz sıkıntılı bu nedenle sorun yaratabilir ancak bunlar dışında süper mikrofon bası yeterli oyun içi konuşma dc skype için ideal yayıncılık için başlangıç seviyesi
  13. A

Topladığım sistem için işlemci(amd) ve sistemin eksik ve artıları

MSI Mpg B550 Gamıng Edge Wıfı Galax Revolution 01 XPG PYLON 750W 80+ BRONZ GÜÇ KAYNAĞI Pny XLR8 Epic-X RGB 8 GB 3600Mhz 2Tane WESTERN DIGITAL WD 1TB İşlemci =?? Sistem yukarıdaki gibi ancak işlemciye karar veremedim aklımda ryzen5 5600g vardı ama pcı3.0 ryzen5 pro 4650g vardı ama güçsüz...
Geri