Telefonun kapağını açıp anakarta bir işlem yapıyorlarmış. Kimse tavsiye etmiyor ama kullanan çok insan var. Sanırım yaptırılan yer önemli. Birde direnç kayıttan sonra su ve toza dayanıklılık gidiyormuş. Açıkçası bende YD telefon almak üzereyim. Pek sıcak bakamıyorum.
Merhaba, şöyle bir sistem düşünüyorum. FIFA, strateji ve hikayeli oyunlar için düşünüyorum. 4-5 sene beni götürsün yeterli. Sizce nasıl? Bütçem daha fazla yukarıya çıkamıyor. Maksimum 50 düşünüyordum ama 1K fazla oldu. Daha iyisi olur mu bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim.
Revize edilmesi...
Redmi note 10 pro kullanıyorum. 2 sene önce 4 bin liraya almıştım. Emin ol verdiğin paraya değmez. telefonlar pahalı olmasa parçalayıp atacağım. Techno Pova vs. bak. pişman olmazsın.
Bende spor yapıyorum. Bir dönem bir kutu hardline multivitamin kullanmıştım fakat gözle görülür bir etkisini görmedim. Kanımca beslenmen yeterliyse multivitamine hiç gerek yok. ZMA'dan fayda görmediysen bence bunda da çok farklı sonuç bekleme. Bitkinlik için spordan önce zaten Pre kullanıyorsun...
Merhaba, toplam bütçem 50.000 TL. Monitör dahil hazır sistem almak istiyorum. Genelde hikaye, strateji ve FIFA gibi oyunlar oynuyorum. Monitör için çok fazla özellik beklemiyorum, 2K görüntü verip biraz büyük olsun benim için yeterli olur. Şuan 750Ti sistem kullanıyorum, aldım mı 3-5 sene...
Ben Yemek Sepeti'nde esnaf kuryeyim. Şimdi öncelikle esnaf kuryelik mi yapacaksın? Masraf yapıp yapmadan önce hangi firmaya gireceksen bölgende alım olup olmadığına dair iyice araştırma yapmanı tavsiye ederim. Yemek Sepeti ve Trendyol çoğu bölgede alım yapmıyor. Motosiklet alıp şirket açıp...
Merhaba,
25.000 TL'ye kadar bütçem bulunuyor. Kardeşime oyun amacıyla bir sistem almak istiyorum. Biraz araştırma yaptığımda genelde RTX 4060 Ti sistemler daha fazla tavsiye ediliyor. Bu sebeple ekran kartı olarak RTX 4060 Ti modeline karar kıldım. Fakat farklı bir öneriniz varsa belirtirseniz...
Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun zamandır bilgisayarla ilgilenmiyorum. En 750Ti'lı sistemlerde kaldım. Kardeşime oyun oynamak için bir bilgisayar toplayacağım yada hazır sistem alacağım. Kasa için maksimum 15 bin lira bütçem var. Hazır yada toplama olarak herhangi tavsiyeniz var mı? Günlerdir...