Asker isimli üyenin son içerikleri

1. A

4000Tl bütçe kulaklık önerisi

Kulaküstü
  2. A

4000Tl bütçe kulaklık önerisi

4000Tl bütçem vardır ve bilgisayar için oyuncu kulaklığı almak istiyorum önerisi olan varmı ?
  3. A

Max 700 TL bütçeye oyun kolu önerisi ?

Max 700 tl bütçem var güzel bir şey olsun istiyorum Titreşimide bulunsun istiyorum Bir öneriniz varmı ?
  4. A

Max 1.5k pc kasa önerisi

Max 1.5k bütçem var bütçeme uygun havalandırması güzel geniş bi kasa lazım önerisi olan varmı
  5. A

Ekrana çizik geliyo geri gidiyor

Hayır değiştirmedim aynı kablo 1 senedir hdmi 2.0b kablomu kullanıyorum
  6. A

Cs ve 1,2 daha oyunda denedim öyle bir sorunla karşılaşmadım sadece riotun oyunlarında oluyor sebebi nedir acaba
  7. A

Şöyle diyeyim daha oyunu indirmedim inmek üzere test edeceğim ama böyle böyle çizgiler belli oluyor ekranın heryerinde hemen sonra geri gidiyor fotoğraftakinden biraz daha belli oluyor gözle bakınca
  8. A

Mining çıkması değil içi açılmamış kartın , kasada kapalı açmam gerekiyor 1687405927 15 dk kadar yaptım 1687406002 Sadece o riotun oyunlarındamı oluyor başka oyunlardadamı oluyor deniyeceğim pc ye iniyor oyun
  9. A

Pc de valorant oynarken ekranda bi anda az da olsa görülen çizgiler meydana geliyor sonra geri gidiyor bu durum sinirimi bozmaya başladı sebebi nedir sizce bu sorun 1 hafta önce ayni sistemle sadece ekran kartı değişti hd 6510 dan rx 580 e geçtim 2. El aldım rx 580 i o yeni ekran kartını...
  10. A

Ekran çizgisi belli oluyor

Oyun oynarken ekran çizgisi belli oluyor sonra geri gidiyor bunun sebebi nedir nasıl çözerim ?
  11. A

Hangi kasayı almalıyım

Aralarındaki fark nedir yani diğeri daha güzel gözüktü ama
  12. A

Hangi kasayı almalıyım

https://www.gencergaming.com/performax-hellfire-led-fanli-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz?ref=akakce&v=1.33.2 Bu kasa nasıl https://www.hepsiburada.com/deepcool-cc560-gaming-atx-siyah-kasa-p-HBCV00002ULGSQ?magaza=MSB+B%c4%b0L%c4%b0%c5%9e%c4%b0M&url_src=and-product-detail Bu nasıl hangisini...
  13. A

400w psu önerisi lazım

Peki en ucuza düzgün bir power supply söylermisin 400w 500w 600w fark etmez aynı fiyatsa w daha yüksek olsun
  14. A

400w psu önerisi lazım

Max 650 tl bütçem var 400w psu lazım öneriniz varmıdır ?
  15. A

i5-3470 anakartıma uyarmı

H61H2-MV V1 anakartım var i5_3470 işlemci anakartıma uyarmıdır
Geri