Askhasann isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

ben ibana isteyen elemandan aldım 2 kere bi problem olmadı hemde 100 tl tanesi
  2. A

🔥Findeks Notlu Risk Raporu Ücretsiz🔥

aga nereden bakacağımızı da yazsaymışsın hiç bir bilgi vermemişsin
  3. A

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

kapatırlarsa gmail'imizi mi kapatıyorlar arkadaşlar yoksa sadece paketi mi iptal ediyolar free versiyona mı düşürüyolar ?
  4. A

Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1545 TL

telegram botunu nasıl yaptığını anlatırmısın hocam
  5. A

🔥İndirim Baseus 20000 Mah Hızlı Şarj Powerbank - 899 Tl

Arkadaşlar sakın almayın 1 yıl kullanmadan şişti param çöpe gitti. Baseus kullanmayın, xiaomi powerbank kullanın redmi powerbank hiç kullanmadım fakat xiaomi powerbanklerini 2018 den beri kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkartmadı
  6. A

DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

Benim yaşadığım şehirde varda, al sat için alınır mı hocam bilenler cevap versin pls
  7. A

ps4 üm var pes 21 en son güncel kadro nasıl kurabilirim

ps4 üm var pes 21 en son güncel kadro nasıl kurabilirim yama linki vs atabilecek varmı yardım plss
  8. A

Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

https://a.aliexpress.com/_vaDLLB HADİ BEYLER YARDIMLAŞALIM
  9. A

DOGE Coin 24 Saatte %570 Değer Kazandı!

ben 2 ay önce alacaktım 1000 tl lik sonra başka sıkıntılar doğdu para lazım oldu alamadım :( garibanın yüzü gülür mü ?
  10. A

Aynı Model Cihazlarda HDD Değişimi

Sistem diski kanka format atmadan olmaz mı
  11. A

Sıkıntı çıkmaz demi kank direkt taksam çalışır yani
  12. A

Beyler bende casper i3 laptop bilgisayar var. Babamda da aynı bilgisayarın i5 işlemcili olanı var. İşlemcilerden başka farklı hiç bir şey yok marka model aynı. Ben i3 olanın harddiskini i5 olana i5 olanın harddiskini i3 olana taksam çalışır mı ?
Geri