aslan tas isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! 🔥(FİYAT DÜŞTÜ) Strong M2-Pro Rainbow 2 Bakır Borulu Soğutucu🔥189 TL🔥

montaj için tavsiye verir misiniz ıntel için yapamadım
  2. A

26000TL Sistem Tavsiyesi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-k-rtx-4060-ti-16gb-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html ram 32 yap bide istersen 1.127TL olan işlemci fanını koy bence kaçırılmaz bu sistem 4060ti var bendede tüm oyunlar fullde sorunsuz
  3. A

Max 4k monitör tavsiyesi

hocam aoc gerçekten çok iyi ViewSonic de iyi ama nadiren ölü pixek çıkıyor,bana sorucak olursan aoc ve Viewsonic en iyileri ciddiyim
  4. A

Max 4k monitör tavsiyesi

Ekran olarak IPS almanı tavsite ederim kavisli istersen bir şey diyemem mecbur VA panel ama benim odama güneş vuruyor ve film ve hikayeleri oyunlar için IPS alıyorum hep hatta şunları tavsiye ederim...
  5. A

Pc kolik doğum günü fırsatları 12400f + 4060ti 19.999tl //// 12100f + 4060 15.999tl

Hocam neredeyse aynı şeyleri almışız 4060ti sistem ve viewsonic vx2479-hd-pro ,sistem için cuma günü teslim dediler sizede öyle mi dediler acaba?bide ölü piksel çıkar mı diye tereddüteyim.
  6. A

🔥İndirim PC kolik indirimleri

Selamlar hocam nasılsın 3060ti sistemi ve viewsonic vx2479-hd-pro. Aldım çok teşekkür ederim
  7. A

Sormaya çalışıcam çok teşekkür ederim
  8. A

Yarın büyük ihtimalle kardeşim gidicek umarım sorar ama büyük ihtimalle unutacak sormayı 😂
  9. A

Sıvı soğutma alicam umarım montajını beceririm, Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
  10. A

Çok teşekkür ederim 20k 4060ti ve 3k fiyata 180hz viewsonic monitör 199tl harpoon ve 2tb wd sn580ssd almak istiyorum ama sıvı soğutucu almalı mıyım çünkü çok uygun bulamadım onun yerine Kingston 8gb 3600MHZ ram düşünüyorum Çok teşekkür ederim gerçekten
  11. A

Arkadaşlar yarın gidicem 4060ti ve monitör almak istiyorum sizce neler almalıyım hangi monitörü almalıyım
Geri