hocam temiz kurulum yapiyorum saglam surucu buluyorum bir sure hatta bazen baya bir goturuyor ama oynadigim bazi oyunlar driver guncellmesi istedigi zaman guncelleyince sistem kafayi yiyor resmen suan chorome aciyorum discord aciyorum direk donuyor surucu zaman asimina giriyor cs oynuyorum...
amd ekran karti aldigima bin pismanın 7800xt shappire pulse ile cekmedim dert kalmadı yok mu çozumu her guncellemeden sonra cökmeler , google youtube açılınca bile donmalar kirmamak icin zor duruyorum valla
çok sağol valla kafam öyle böyle allak bullak olduki arastiriyorum surekli altta kalırsa ömrü kısalir felan yanlış olur felan bende degistim uste bakacak sekile aldım tekrar altta alıyorum ozaman
arkadaşlar ilk defa sivi sogutma aldim lianli galahad 2 lcd 280. Kurulumu yaptim , kasam ust panel 280 destekliyor ama anakart kaynakli tam olarak sigmiyor mecburi on panele aldım ama aklimdaki soru su borular altta mı ,ustte mi olmalı doğrusu nedir ?
ben 9700x 7800xt b850 anakart 3lusunu kullaniyorum csde fps 500 600 arasi , pubg 250 300 arasi gidip geliyor %1 low larimda iyi ben cok memnunum 9700x ten öneririm
1787004493
birde arkadasimdada 7500x3d ve 5070 var rekabetci oyunlarda neredeyse kafa kafaya haberin olsun