aslan6226 isimli üyenin son içerikleri

1. A

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

hocam temiz kurulum yapiyorum saglam surucu buluyorum bir sure hatta bazen baya bir goturuyor ama oynadigim bazi oyunlar driver guncellmesi istedigi zaman guncelleyince sistem kafayi yiyor resmen suan chorome aciyorum discord aciyorum direk donuyor surucu zaman asimina giriyor cs oynuyorum...
  2. A

iste olmazsaydim acardim valla gittim islemci degistim anakart degistim saglam psu aldim yok bir sure sonra yine tekrarliyor
  3. A

amd ekran karti aldigima bin pismanın 7800xt shappire pulse ile cekmedim dert kalmadı yok mu çozumu her guncellemeden sonra cökmeler , google youtube açılınca bile donmalar kirmamak icin zor duruyorum valla
  4. A

Çözüldü✓ Sıvı Sogutma Ön Panel İçin Hangisi Dogru

anakart kaynakli ust panelim sıkısıyor knk ondan takamıyorum
  5. A

bunlari gordum pompa ustte derken cikan borularin oldugu taraf mi yoksa radyatordeki borunun yonu mu
  6. A

hocam deepcool cc560 kasa sistemi degistirdim baya bi kasa kaldi oda aklimda bu böyle gitmez yoksa
  7. A

k on panel yarı mesh tam sirkilasyon olmuyor belki fanlari one alirim dedigin gibi daha iyi olur
  8. A

çok sağol valla kafam öyle böyle allak bullak olduki arastiriyorum surekli altta kalırsa ömrü kısalir felan yanlış olur felan bende degistim uste bakacak sekile aldım tekrar altta alıyorum ozaman
  9. A

arkadaşlar ilk defa sivi sogutma aldim lianli galahad 2 lcd 280. Kurulumu yaptim , kasam ust panel 280 destekliyor ama anakart kaynakli tam olarak sigmiyor mecburi on panele aldım ama aklimdaki soru su borular altta mı ,ustte mi olmalı doğrusu nedir ?
  10. A

7900xt Yanına En Fiyat Performans Bileşenler

knk benim 7800xt yanına kullandigim bilesenler bence benzerini alabilirsin psu 850w gold kullaniyorum msi a850gl moduler
  11. A

7500x3d mi 9700x mi

ben 9700x 7800xt b850 anakart 3lusunu kullaniyorum csde fps 500 600 arasi , pubg 250 300 arasi gidip geliyor %1 low larimda iyi ben cok memnunum 9700x ten öneririm 1787004493 birde arkadasimdada 7500x3d ve 5070 var rekabetci oyunlarda neredeyse kafa kafaya haberin olsun
  12. A

Ryzen 7 9700x Fan Rpm Sorunu – 50-60°C’De 2000+ Rpm’E Çıkıyor

bende lial li galahad 2 280 kullaniyorun 105w ile 9700x ani sicaklik sıçramaları yapıyor boşta 45 50 gidip geliyor
  13. A

Yardım Türknet Bağlantı Sorunları Yaşayan Var mı?

suan bendede oyle baglanti sorunu yasiyorum
  14. A

9700x 105w İşlemci 90 Derecelere Ulaşıyor

aynı islemciyi kullaniyorum 105 w bendede isiniyor 80lerde geziyor phantom spirit kullaniyorum 105w kullanacaksak sivi sogutma iyi gider bence
  15. A

Yardım Skin Changer Alarak İyi Yapmış Mıyım?

knk csde kim ban yemis ki bu arakdaşta yesin.
Geri