Sorunun rufus kaynaklı olduğu kesin değil ama denemek istersen
DAEMON Tools Lite
PowerISO
MagicISO
CDBurnerXP
WinISO
ImgBurn
Virtual CloneDrive
AnyBurn
7zip
Winrar
Sadece fanların fiyatı 600tl gibi bir şey tutuyor bence başka forumlara da yaz başka fikirler al olmadı değiştir gitsin. Bana göre bir bilgisayar parçasının en önemli bölümü soğutucularıdır.
1739320215
Senin kart ağır pahalı mal ben olsam asla 2. el almazdım ilk sahibinin iletişim bilgileri varsa...
ben çocuk olamadım dostum. fakat eski bir oyunu açtığımda benim de tüylerim diken diken olur. Ben de delta force serisini oynadım hala aynı keyfi alıyorum. Oyunu bulursam atayım mı buraya?
bir dosya internette var olduysa silinmez illaha biryerlerden çıkar. birinde cdsi bulunur usb ye kurulu hali bulunur bulurum. Oyun haberciliği yapıyodum eskiden çok araştırıyordum.
O kadar eski oyun oynadım, o kadar külüstür bilgisayarım oldu, konsolum oldu o oldu bu oldu oyunun söylentisini bile duymadım nerden buldun da oynadın hayretle bakıyorum.
yonga seti anakartın çipi galiba şimdiye kadar hiç bu kadar ısınan bir anakart çipi görmemiştim ama yeni nesil aletler böyle oluyo galiba. Hesaba sistemin amd olduğunu katarsak bencede gaayet normal