Asmus1990 isimli üyenin son içerikleri

1. Asmus1990

Bu tasarımı nerden bulurum arkadaşlar

Şu tasarımı nerden bulurum arkadaşlar psd veya ai dosyasını buna benzer bir şey lazım
  2. Asmus1990

Yarına Bir Mektup Tüm Platformlarda

valla önceki konum kaldırılmadı yasak değil herhalde 1736548715 Teşekkür ederim hocam
  3. Asmus1990

Teşekkür ederim (PRADA GUCCİ olmazsa olmaz hocam (!) )
  4. Asmus1990

Merhaba arkadaşlar destek olursanız sevinirim :) https://open.spotify.com/intl-tr/track/0GJCjLZv2XCf7l6gl4g9Th?si=d6c929d0776c4adc
  5. Asmus1990

Amatör Şarkım Nasıl Olmuş Sizce

Teşekkür ederim araştırmaya devam ediyorum hergün mastering işleri felan öğrenmeye çalışıyorum bakalım neler yapacaz.
  6. Asmus1990

Amatör Şarkım Nasıl Olmuş Sizce

Merhaba arkadaşlar öylesine bir şarkı yaptım kendimi geliştirmeye çalışıyorum sizce nasıl olmuş?
  7. Asmus1990

DistroKid MTCN kodu hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar distrokid üzerinde çekim yaptığımda tl olarakta çeksem dolar olarakta çeksem mtcn kodu isteniyor ve şirket bunu göndermiyor nasıl alacağımıda bilmiyorum 1. dolar olarak yaptığım çekimi bankada bir şekilde hallettim ama tl olarak çekim yaptığımda ziraat bankasına aynı ibana...
  8. Asmus1990

Distrokid hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar bir anda bütün şarkılarım silindi şuan paylaştığım müziklerde aşağıda ki ekte ki gibi duruyor sizce neden böyle oluyor acaba? paramı yatırmışlar ama bu sorunu çözemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi
  9. Asmus1990

DistroKid youtube kanalına erişim

Otomatik oluşturdu kanalı ama erişim sağlanmıyor hesaba kendi hesabım değil oto oluşturdu
  10. Asmus1990

DistroKid youtube kanalına erişim

Merhaba distrokid üzerinden şarkı yayınlıyorum ama youtube hesabına erişemiyorum bunu nasıl sağlayabiliriz acaba arkadaşlar kendi otomatik oluşurduğu için giremiyorum
  11. Asmus1990

Ekranda beyazımsı şeyler

Değişmedi hocam gene aynı maalesef
  12. Asmus1990

Ekranda beyazımsı şeyler

Bende bilmiyorum Hocam anlamadım 2 gündür de bilgisayar kapalıydı
  13. Asmus1990

Ekranda beyazımsı şeyler

Merhaba aşağıda ekte belirttiğim gibi oldu ekran sizce problem nedir
  14. Asmus1990

Donanım Arşivi internet hızlarını paylaşıyor anlık 🧐

Maşallah hocam 🤣 GigaFiber herhalde yada server 1663020280 Turknete geçmek istedimde 35 mbps veriyorlar diye almadım kablonet daha iyi geldi ama turknet de 1. Tercihim her zaman
  15. Asmus1990

Donanım Arşivi internet hızlarını paylaşıyor anlık 🧐

Ben dedim ne oldu 🤣 halbu ki klavye otomatik değiştirmiş düzelttim hemen. 1663020025 Osman yılmaz mah.
Geri