asparaugs isimli üyenin son içerikleri

1. asparaugs

Iphone 13 mü yoksa iphone 15?

tesekkur ediyorum hocam suanda 15ten yaziyorum
  2. asparaugs

Rimworld Oyununa 15 Dolar Verilir mi?

400 saat yorumu: kategorisindeki oyunlari severek oynadiysaniz cok saran bir oyun ama ilk kez rts oynayacaksaniz detaylariyla sikabilir
  3. asparaugs

aldim yazmisim arkadaslar okumadan yorum yapmissiniz yaptiginiz yorumlarda komik
  4. asparaugs

15 aldım yorumlarınız için teşekkür ederim
  5. asparaugs

Yurt dışı iphone almak

aylık açtırma diye bir şey yok 30k verirsen imei kaydı yaptırabilirsin
  6. asparaugs

16 pro satın alacağım, taksit?

Ticari kartlara 3 ay taksit oluyor.
  7. asparaugs

Son olaylardan sonra Apple zam gelir mi

konu başlıkta belli 1-2 haftaya telefon alacağım ama zam gelmesinden korkuyorum
  8. asparaugs

Arasında çok bir fark yok diyorlar 13 ile 1741888334 Dinamik ada ve USB c bana cazip geliyor açıkçası
  9. asparaugs

Hocam bu sene değil seneye yksye giricem üniversitede telefon değiştirmek istemiyorum 5 sene rahat götürebilecek mi sizce
  10. asparaugs

başlıkta gördüğünüz gibi rahat 13 alabiliyorken bütçeyi zorlayıp 15 modelini tercih edebiliyorum bu zorluğa değer mi
  11. asparaugs

İphone 16e alınır mı?

adam iphone önerin diye konu açmış yaptığınız yoruma bakın
  12. asparaugs

Ithalatçı garantili iphone 16?

hayırdır hocam insanların fikirlerini de mi eleştiriyoruz burada yorumunuzu yapın geçin boş yapmanın lüzumu yok
  13. asparaugs

Ithalatçı garantili iphone 16?

https://www.pttavm.com/apple-iphone-16-128-gb-siyah-ithalatci-garantili-p-1153635072 ptt avm 7k ucuza satılıyor alınabilir mi güvenilir midir
  14. asparaugs

Hoi4 Almanya Tavsiyeler Yardım

ha aga çok pardon ben fransa alıp yeniliyorsun sandım. tank tank tank. tank researchlarını tamamla internetten templatelere bak zaten yıkıcı bir division elde ediyorsun aynı zamanda uçak üstünlüğü de önemli muhtemelen research ve üretimlere dikkat etmiyorsundur doktrinlerede gitmeyi unutma
  15. asparaugs

Hoi4 Almanya Tavsiyeler Yardım

kanka 30 saatinle fransa oynayıp yenilmen gayet normal oyun mekaniklerine iyice hakim olana kadar kolay nationlardan devam et almanya sovyet gibi
Geri