Arkadaşlar süperonlinedan türknete geçtim geçtiğimden beri aralıklı şekilde internette kopmalar yaşıyorum
Snr margin değerini yüksetlmem söyleniyo hızı düşürmek istemiyorum bunu nasıl yapabilirim
ev yeni kablolarda eski değil modemide 1ay önce aldı tp link vr 300 kullanıyorum
değelerler şu...
Arkadaşlar Amd r7 240 ekran kartım var önceki konuda yaptığım overclock hayla duruyor ama bi sorunum var ısıda felan sorun yokta amd driveri oyun oynarken bazen 1 saat bazen 4saat sonra kendi kendine çöküyo oyunda kapanıyo ekranda gidip geliyo sonra geri açılıyo driver nasıl çözerim
Normalde 950ye 1000şeklinde kullanıyodum msi afterburner indirdim ve resmi ayarlar dışında overclock ayarını açıp
975e 1100 şeklinde biraz daha arttırdım ısıda bi problem çıkmadı normalde 68 derece görüyodu şimdi 69 max gördü
kartta sorun çıkarırmı sizce kart r7 240 sapphire
Arkadaşlar 2gün önceye kadar bi sorun yoktu 50fps düzeylerinde düşük ayarlarda oyunu oynuyodum akşam kapattım sabah açtım oyunu sunuculara girerken pc komple kitleniyo res atmam gerekiyor diğer oyunlarda olmuyo psu,ekran kartı,işlemci testleri yaptım bi sorun çıkmadı nasıl çözebilirim
Arkadaşlar geçen gün ge force now aldım ama rust oynarken mouse sağ tarafa dönmüyor takılıyo sola çevirince düzeliyo 1-2dk sonra yine oluyo nasıl çözerim
sil yükle felan denedim sadece sağa dönmüyor takılıyo mouse kasıyomuş gibi oluyo sola döndürüp sağa yapınca düzeliyo sonra yine gidiyo
Yeni bir sata ssd aldım biosta gözükmüyordu diğer diskleri çıkarıp sadece onu takınca gözüktü sonra diğer ssd mi takıp sistemi açtım
ssd biçimlendirdim pc kapatım açınca ssd dahada gözükmüyor ne biosta nede açıldığında kablolarıda değiştirdim
Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım ve eskiden açıkmıydı bilmiyorum amd ayarlarında yüzey biçim optimizasyonu açılmalı kapanmalımı drop yiyor pc bundan dolayı olabilirmi
Arkadaşlar Rust oynarken 50fps yakın alıyorum low grafiklerde yalnız anlamadığım şekilde bazen 4saat oynuyorum oluyo bazen 10dk sonra oluyo
fps 50lerden bi anda 20lerde kalıyo ve artmıyo ekran kartı kullanımı işlemci kullanımıda normal değerlerde 60dereceyide geçmiyor sebebi ne olabilir
sadece...