ASPHO isimli üyenin son içerikleri

1. ASPHO

Yardım Epin.com.tr rezilliği

Spama düşmüş olabilir mi bi kontrol et orayı
  2. ASPHO

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ürün görselleri ile açıklama hatalı model kodunda bu görseldeki araç var başlıkta farklı.Müşteri hizmetleri ne geleceği belirsiz hatalı girilmiş beğenmezseniz iade edin dediler.
  3. ASPHO

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB | 33,2 bin TL (6 taksit)

Bilmiyorum vallaha detaylı hocam 5060 Ti'da 240 300 fps alıyorum.Birde işlemci gpu paralel kullanıyor CS2.5060 Ti var bende 9070 XT'ye geçicektim incehesap'ı thh ye verdim aldıktan 2 gün sonra iptal edip siteye 40 bin liraya koydukları için.Sonuç bekliyorum peşin fiyatına 9 ay taksitle...
  4. ASPHO

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Şansımı deneyip aldım pick up geldi.Açıklama da model olarakta Siyah olan araç gözüküyordu.
  5. ASPHO

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB | 33,2 bin TL (6 taksit)

Değer hocam 27 e aldıysanız özellikle
  6. ASPHO

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Telekom uygulamasına gir bi dünya fırsatın altında tümünü gör var ona tıkla.Sağ üstte katıldıklarım var ona bas.Oradan ByNoGame kısmını seçin en altta kodlar var.
  7. ASPHO

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Steam satış komisyonu %15 onu hesaba kattınız dimi hocam
  8. ASPHO

Telefon numarası tanımlayın hesabınıza
  9. ASPHO

Ayrı hesap açıyor ByNoGame hediye kartı alıp hesaba tanımlanıyor.
  10. ASPHO

Satıcı değilim kullanıcıyım 😁
  11. ASPHO

ByNoGame hediye kartı alıyorsun siteden diğer hesaba ekliyorsun
  12. ASPHO

e tabi 5k tl si öyledir kod vs. satın alarak
  13. ASPHO

Bu bile para olmadığını eklemek isterim. :)
  14. ASPHO

Benim Bimcell babamın üstüne kayıtlıydı sıkıntı olmadı
Geri