merhaba türk telekom 100 megabit internet kullanıyorum. bitmedi şu türk telekomun sorunları. steamde oyun yüklerken eskiden sabit 12-13 megabayt olurken yeni pc alınca bazenleri 11.5 megabayt çoğu zaman ise 5-6 megabayt oluyor. 100 megabit olmasına rağmen 5 megabayt çok düşük zaten. arada birde...
ileriye dönük alacak isen tabikide 7500f. bunun bir üstü zaten 3060 için uygun olmayacaktır ekran kartının daha yüksek olması gerekecektir. ayrıca valorant pastel boya gibi olduğu için o işlemci rahat 300 fps üstüne çıkarır 1080p de. 5800x3d ise saçmalık. hem "am4" hemde o fiyat civarına 7800x3d...
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarı 1.5 ay önce aldım. Masaüstü olduğu için ve odamda duracağım için ethernet yerine adaptör aldım. Aldığım adaptör ilk günler 5ghzyi gördü, sonradan hiç görmedi. Bende ikisinin de hızı aynıdır diye 2.4 olanı kullanmaya başladım. Fakat aradaki fark 2...
hdd ile alakalı olan hariç hepsini deneyeceğim geri dönüş sağlarım
1723813823
valla işe yaradı DISM ve HDD olan şey hariç diğer hepsini yaptım gram drop yemedim 100 fps aldım işlemci sanki 2 3 derece arttı ama hiç sorun yok çok teşekkür ederim
crystal disk infodan sağlığa bakmıştım 98 diyodu güvenli olmayan kapatma sayısı 19 diyodu yani işte o ani kesilmeler yüzünden olabilir format atmayı deneyeceğim bir kaç güne zaten ilk alındığında hiçbir sorun yoktu başka ne önerin var
Merhabalar bilgisayar yeni alındı. 1 ay ya oldu ya olmadı belki 25 gün falan. ilk alındığında ve ilk hafta aşırı iyiydi sonra yaz diye yazlığa gidecektim ve sıkılırım diye masaüstü bilgisayarımı götürmek istedim. ekran kartını çıkardım ve sağlam birşekilde götürdüm. orda sorun yoktu eve geldim...
Merhaba 4K hem fps oyunu için (öyle arkadaşlarla eğlenmelik kasmalık değil) hemde hikayeli oyunlar için monitör arıyorum. bütçem sadece 11k bu fiyata en az 144hz güzel monitör varmıdır ?
inç olarak 24 veya 27 olabilir. şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba. Hazır sistem almak istiyorum ekran kartı olarak 4070 super tercih ettim işlemci olarak ise kararsız kaldım. 7800x3d tercih ettim fakat başka hani performansı yakın olan fiyat olarak da avantajlı işlemciler var mı bilmiyorum. 7800x3d ile yakın performans gösteren (daha iyi...