Asterix isimli üyenin son içerikleri

1. Asterix

1 aylık pcde görüntü gelmiyor fanlar son ses

10 dakika kadar bekledim gelmedi.
  2. Asterix

Teşekkürler denerim.
  3. Asterix

Gpu kablolarını denedim, 24 pin hangisi ondan emin değilim. Psu kabloları takılı geldiği için hepsini sadece bastırdım. 1769103802 Ekran kartı sıcaklığıyla alakası olduğunu zannetmiyorum, masaüstünde boşta dururken bile oluyor çünkü. Yük testine sokmadım.
  4. Asterix

Dediğin gibi yapıyorum, ram hızını 6200, 6000, 5800 denedim hepsinde hata devam ediyor, denememi önerdiğin bir hız var mı? Ekran kartımı, rami söktüm taktım. Kabloları elledim. Ram hızı 5800de hala tekrar olursa değiştiricem. Bunlardan ayrı olarak önerdiğiniz başka bir şey var mı @TechGuy...
  5. Asterix

Söktüm ekran kartını taktım
  6. Asterix

Evet masaüstünde bile oldu bu sorun 1769023597 Son 2 oluşunda fanlar hızlı dönüyor ekran gidiyor sonra fanlar normale dönüyor ekran hala kapalı ama.
  7. Asterix

Sanırım anakart kısmının ssini paylaşmamı istiyorsun. şöyle gözüküyor. 1769022126
  8. Asterix

o kısmı nasıl bulabilirim hwinfo kullanmadım hiç.
  9. Asterix

2-3 hafta önce 1 kere oldu, sonrasında son 1 haftada 10 kere oldu.
  10. Asterix

Sizin tavsiyeniz nedir?
  11. Asterix

Tekrar yazmak için olayın olmasını bekliyordum, ekte paylaşıyorum. son 10 dakika içinde oldu.
  12. Asterix

Daha demin tekrar oldu kingdom come deliverance 2de. Oyunu açalı 15dk olmuştu sisteme yük bindiğinden değil yani. Integrated graphics kapalı iken.
  13. Asterix

birden fazla oyunda oluyor, her oyunda yaşamadım. ARC Raiders oyununda toplam 4 kere yaşandı. FG kapalı reflex açık haldeyken. Rainbow six siegede 1 kere yaşadım onda da FG kapalı reflex açıktı belki de reflexi kapatmam gerekiyor.
  14. Asterix

şimdi kapadım bakalım olacak mı tekrardan, sürekli olmadığı için biraz süre geçmesi gerekiyor. 1768745497 rami nasıl kontrol edebilirim?
  15. Asterix

expo kapalı, tek ram 32gb, bios güncel. bu sorun 2 hafta önce 1 kere, ve 2 gün önce 1 kere, dün gece 3 kere üst üste oldu.
Geri