astrahaha isimli üyenin son içerikleri

1. A

Wifi Çoğaltıcı ama DSL bağlantısı ile

Hocam merhaba, modem geldi taktım fakat modemde sadece dls wlan power ışıkları yanıyor internet ışığı kırmızı yanıyor.. modemin ayarı vs. Oluyor mu? Yardımcı olabilir misiniz?
  2. A

Nvidia Denetim Masası Masaüstü Boyutu Ayarlanmıyor..

Merhaba, Nvidia Denetim Masasında Masaüstü ölçeklendirme yerinde 2. seçeneği seçiyorum fakat olmuyor. Tam ekran a tıklıyorum uygula diyorum tekrar otomatik en boy oranını seçiyor bunu bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? (CS2 4:3 oynamak için yapıyorum diğer türlü...
  3. A

şu an kullanıdığım modem, turkcell superonline dan gelen modem.. aynısından bulmam zor olur diye bu modemi aldım. 1700295063 (yukarıda arkadaşın attığı modem)
  4. A

Sıkıntı olmaz ya hangisini kullanıyorsam onu açarım, işim olmayanı kapatırım.
  5. A

Teşekkürler
  6. A

Peki aynanda hem evimde hem de ofisimde modem açık kalsa ikisinde de bağlantı oluyor mu?
  7. A

Merhaba, 3 katlı bir binada oturuyorum, 1. katında ofisim var evim de 3. katta, modemime gelen gri DSL kablosunu 2 farklı kabloya böldüm, gündüzleri modemi ofise götürüp takıyorum akşamları da çıkarken modemimi alıp evime gidip evimdeki DSL bağlantısına bağlayıp kullanıyorum, fakat bunu yapmak...
  8. A

Bilgisayarımin dili kendiliğinden değişiyor.

Merhaba talimatları yaptım, windowsu kurmak için boot menüye girip USB Yi seçince böyle bir hata alıyorum. Nasıl cozebilirim?
  9. A

Hocam kusura bakmayın çok anlamam bu işlerden, kurulum kolay mıdır? Kendim de halledebilir miyim? Herhangi önerdiginiz tutorial var mı?
  10. A

Windows 11 dil sorunu

Merhaba, Dun çinden aldığım bilgisayarım geldi Bilgisayarımı Türkçe yapıyorum fakat kapatip açtığımda kendiliğinden çinceye dönüyor, dönmezse de bazı bölümler çince bazıları Türkçe saçma sapan bir sey oluyor Format attığında da ilk kurulum çince oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dil paketi vs...
  11. A

Merhaba, Dun çinden aldığım bilgisayarım geldi Bilgisayarımı Türkçe yapıyorum fakat kapatip açtığımda kendiliğinden çinceye dönüyor, dönmezse de bazı bölümler çince bazıları Türkçe saçma sapan bir sey oluyor Format attığında da ilk kurulum çince oluyor. Bilgisayar : HP OMEN 16 Işletim sistemi ...
Geri