AstralFlexin isimli üyenin son içerikleri

1. A

Galaxy Tab S10+ vs iPad Air M3

Herkese iyi forumlar bu iki cihaz arasında kaldım uzun süreli kullanım amaçlıyorum samsung tableti alsam ilerde beni pişman eder mi? kasma yaşarmıyım ekranı beni cezbediyor? Samsung Galaxy Tab S10+ Yapay Zeka (AI) Tablet, 12GB RAM, 256GB Hafıza, AMOLED Ekran, S Pen Dahil, Gümüş (Samsung Türkiye...
  2. A

Yardım Asus Rog Zephyrus G14 GA403UV fiyat yardımı

Direkt dayımdan aldım diyebilirim bilgisayarı cihaz gerçekten kullandığımda beni çok etkiledi atom karınca diyebiliriz takdir ederseninizki fakat 55 bin tl az bir para değil bildiğiniz gibi tek tereddütüm bu .
  3. A

Peki 55 bin TL'ye değer mi asusun 2. El olması dediğim gibi 1 yıldan fazla garantisi var ve cihazı tanıdığımdan alıcam .
  4. A

Fiyat neden yüksekki çok daha yüksek fiyatlara satılıyor 2. Elleri 1746199830 Yani ama cihaz maksimum 1 ay düzgün kullanıldı param çöpe gitsin istemiyorum açıkcası
  5. A

Merhaba iyi forumlar dilerim belirttiğim modelin 4060 ekran kartı ve ryzen 9 8945HS İşlemcili sürümünü satın almaya karar verdimde 55 bin TL'ye 1 yıl garantili ve temiz bir cihaz buldum tanıdığımdan sizce alınmaya değermi 14 inç istiyorum.
Geri