Genel olarak kullandığım bir monitörüm var.Çift monitör yapmak istedim eski bir monitörüm daha vardı.Eski monitörümle çift ekran yapmak istedim ama diğer monitörüme görüntü gelmiyor.Aygıt yöneticisinden bakıyorum çalışmıyor gözüküyor görüntü kısmına geliyorum çalışıyor gözüküyor anlıyamadım...
Şu an pc mde 500GB lik bi ssd var ama bunu başka pc ye takıcam 2tb lik bi ssd aldım ama bu ssd ye nasıl şu anki pc m den tüm her şeyi aktarabilirim hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler
https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-serisi-nvme-m-2-ssd-3400mb-okuma-3200mb-yazma.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Bu ssd yi almayı düşünüyorum 2000 tl bütçem var ne önerirsiniz
Benim eski telefonum iphone 8 plus du yeni telefon aldım 13 pro ama icloud dan yeni telefonuma bağlamaya çalışıyorum hepsi gelmiyor bi kısmı geliyor 5 gb sınırlı diyor ama babamın telefonu benim telefonumdan çok daha fazla şey olmasına rağmen tekde her şey gitti bunu nası çözebilirim
19 yaşındayım baskıcı bir ailem var ve pazar günü babam annem iş nedeniyle şehir dışına çıkıcak araba bana kalıcak ama durumu izzah etmek istemiyorum çok darlarlar tek sorunum hgs otomatik ödemede değilse babam annem çok başımın etini yicek ondan korkuyorum
1664754150
Sevdiğim kızı görmek için...
Agalar ben pazar günü istanbuldan düzceye gidicem otobana girdiğim zaman hgs den para çekicek ama babam bilmeden gidicem hgs para çektiği zaman otomatik ödeme olduğunu nerden anlicam
Dükkanım için bu hopörlör kablosu dedi elektirkçi buna uç alıcaksın pc ye isteğin şeye bağlicaksın dedi ama ben anlamadım bir yardım eder misiniz hangi ucu alıcam ve nasıl bağlıyıcaö
Monitörde bi sorun var bilgisayarcıya götürmeyei planlıuorum kaç tl fiyat çıkarırlar tahmini kırık vesayre hiç bir şey yok içinde bir şeyler var herhalde