Astrildrain isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! 9800x3d-32gb-Rtx5080-1tb Sistem 132.999 TL

profosyonel biri değilim az çok parçaların ne kadar iyi olduklarını biliyorum kendim için oyun odası yapma planım var her şeyi 0 dan dizeceğim çocukluk hayallerimden bir tanesi ve mümkün olduğunca her şeyi en iyi parçalardan olsun istiyorum şu an pc aciliyetim yok aslında açık konuşmak gerekirse...
  2. A

❌İndirim Bitti! 9800x3d-32gb-Rtx5080-1tb Sistem 132.999 TL

bilmediğimden soruyorum bu İncehesap gaming gecesi nedir fiyat çok iyiymiş bencede düşünebilirim sizce gözüm kapalı alınır mı son zamanlarda çok harcama yaptım ev için yeni ev için toplama pc de almak istiyorum kaçırılmayacak fırsat mı bu sizce ilerde bu tarz yada daha iyisi gelir mi
  3. A

Kablosuz Kulaklık İstiyorum Ne Alacağıma Karar Veremiyorum

Arkadaşlar limitim yok ama sürekli fps oynayan biri değilim fps den ziyade konfor kulağımda olan konforu önemli kulağım biraz büyük her kulaklık olmuyor biraz daha oval geniş kulaklıklar iyi oluyor bana malzeme kalitesi iyi uzun ömürlü bi kulaklık önerin
  4. A

🔥İndirim Steelseries Arctis Nova 7p Gen 2 - 7.999,00 Tl

bu hediye çekini nasıl yapabilirim almak istiyorum
  5. A

Karar veremedim hangi mouse pad sizce

teşekkür ederim
  6. A

Karar veremedim hangi mouse pad sizce

https://www.temu.com/tr/japon-dalgas%C4%B1-90x40-cm-bask%C4%B1l%C4%B1-model--xxl-gaming-mouse-pad-90x40-cm-diki%C5%9Fli-kenar-kaymaz-taban-dijital-tasar%C4%B1m-hassas-takip-ultra-geni%C5%9F-oyuncu-mousepad-g-604188314540907.html?_oak_mp_inf=EOu29u6YsIkBGiBkZjhlYjMxYTI3NTU0N2M5YWU1M2U2YTE1MzZiZDY2...
  7. A

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

merhaba bu oled monitörü önerir misin peki almayı düşünüyorum
  8. A

Güçlü PC toplama rehbere ihtiyacım var

yavaş yavaş toplarsam her ay taksitle 120 ye kadar çıkarım kardeşim benim pc yi istiyor kırmak istemiyorum bir de bu pc yi ilerde taşınabilirim ona bırakmak istiyorum o vesile oldu biraz yeni ev için de istiyorum bir tık bu yeni pc olayını ama işte karar veremiyorum bir de kazıklanmak da...
  9. A

şu an ki pc m de tam amd ryzen5 3600 ekran kartı 3060 ti hazır sistem almıştım ana kart asus un ana kartı olması lazım oynamayı düşündüğüm oyunlar özellikle cs cs dışında hikaye tarzı oyunlar oynamayı da severim gof gof ragnarok bitirdim o tarz oyunlar gta 6 geliyor gta 6 da baya oynarım sanırım...
  10. A

Şu anlık 80k bütçem var aciliyetim yok ama kendime güzel bir toplama bilgisayar yapmak istiyorum uber derecede güçlü bir sistem olmasını istiyorum masaya kadar her şeyi 0 dan yapacağım vakit sınırım yok her şeyi en uygunundan almak istiyorum sıcak fırsatları takip etmeye başladım ama nasıl bir...
  11. A

Çift ekran sorunu yardımcı olabilir misiniz

Genel olarak kullandığım bir monitörüm var.Çift monitör yapmak istedim eski bir monitörüm daha vardı.Eski monitörümle çift ekran yapmak istedim ama diğer monitörüme görüntü gelmiyor.Aygıt yöneticisinden bakıyorum çalışmıyor gözüküyor görüntü kısmına geliyorum çalışıyor gözüküyor anlıyamadım...
  12. A

SSD AKTARIMI NASIL YAPILIR

dönüştürücü nasıl bir şey link yada isim yazabilme şansın var mıdır acaba
  13. A

SSD AKTARIMI NASIL YAPILIR

Şu an pc mde 500GB lik bi ssd var ama bunu başka pc ye takıcam 2tb lik bi ssd aldım ama bu ssd ye nasıl şu anki pc m den tüm her şeyi aktarabilirim hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler
  14. A

SSD ÖNERİR MİSİNİZ VE BU SSD NASI BİLGİSİ OLAN YAZABİLİR Mİ

https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-serisi-nvme-m-2-ssd-3400mb-okuma-3200mb-yazma.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Bu ssd yi almayı düşünüyorum 2000 tl bütçem var ne önerirsiniz
  15. A

Sizce en iyi cips nedir

söylemeyi unuttum pringles ülkeden satışını durdurduktan önce pringles paprika ve creamli olanını çok seviyodum
Geri