Astron47 isimli üyenin son içerikleri

1. Astron47

İndirimm Kingston 1 Tb M2 SSD

https://www.itopya.com/kingston-1tb-nv3-gen4-nvme-m2-ssd-6000mb-okuma-4000mb-yazma_u26550?_sgm_campaign=scn_de24928840000&_sgm_source=26550&_sgm_action=click 1 TB Kınsgton m2 ssd Itopyada 7k
  2. Astron47

16+8 GB Ram Olur Mu Ddr5

Laptopum 16 GB, acaba diyorum onu 16+8 yapsam sorun yaşar mıyım? Amaç FPS droplari yememek ve ilerleyen vakit için küçük çaplı render düşünüyorum
  3. Astron47

Öneri RTX 5060 Yüksek Watt Laptop Önerisi!

hocam bir şekilde asus alın arkanıza yaslanın soğutma değerleri hıssıyatı cok iui laptopun
  4. Astron47

9060 Xt 8 GB 7500f Li Sisteme Tek Slot Ddr5 16 GB Ram Yetermi 1x16 ?

hocam şimdilik 16 ram yeter biraz idare edersin arttırma yaparsın
  5. Astron47

Laptop Standı Şart mı?

Altında Şimilik kıtap var hava kanallarını kapatmıyor Laptopun soğutması gayet iyi masastunde ekran kartı 45 50 derecelerde işlemci 55 derecelerde oyunlarda işlemci 70 ekran kartı 60 oluyor. Stand aldım boynum ağrımaması ıcın
  6. Astron47

Maks 500 Lira Bütçe ile Çok Fazla Ses Yapmayan Klavye

hocam hb olandan sipariş ettim Hayırlı olsun diyelim
  7. Astron47

Sağolun hocam teşekkurler
  8. Astron47

Laptop Standı Şart mı?

Laptop Kullanan arkadaşlar stand çok şart mı sadece yükselten mı olsun yoksa fanlı mı olsun fanlı olanlar sorun yaratabilir diye okumuştum. İşlemcim şu an maksimum 70 derecelerde cs oynarken yaz geliyor standın veya soğutucunun cok bi faydası olur mu?
  9. Astron47

O fiyat bandında dokundukça ışık veren klavye bulabilir miyim dostlar var mı tavsiyeniz
  10. Astron47

Asus Tuf Gaming f15 ram önerisi

cpu z indir ordan ssd slotlarının kaçı dolu kaçı boş gozukur ram slotları ıcınde aynı ram voltaj degerleride cl değerleri hepsı yazıyor
  11. Astron47

Laptop için ddr5 ram önerisi

öneriden ziyade o laptopun ramlerının voltaj degerlerine cl değerlerine ve işlemcinin maksımum kac mhz kabul ettiğine bak yoksa farkında olmadan başka ram takarsın sorun yaşarsın uğrasip durursub
  12. Astron47

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

hocam bilmediğimden soruyorum depo urunleri daha mı ucuza geliyor ve sadece belirli şeyler mi var bana ddr5 5600mhz laptop için ram lazım
  13. Astron47

Yükseltme Şimdilik Şartmı?

Bende Asus Tuf Gaming f16 var Rtx 5050 i513450HX 16 Gb Ram var. Ram fiyatları sodmm için diyorum belki ciddi bi düşüş yaşar diye bekliyim mi yoksa bir an önce yükseltme yapayım mı? Bu Laptopu Almak isteyen arkadaşlar da sormak istediğini sorabilir
Geri