asuramerlin isimli üyenin son içerikleri

1. asuramerlin

Yardım İSTANBUL MİSAFİR KABUL EDEN OTELLER

ya hocam ne eskortu ögrenci adamız gezmeye geliyoruz çift kişilik yatak parası vermeyelim diye uğraşıyoruz
  2. asuramerlin

Arkadaşım sonradan gelicek çift kişilik oda alma zorunlulugu olmayan bi mekan arıyorum hocam
  3. asuramerlin

İstanbul pendige yakın misafir kabul eden otel bilen var mıdır?
  4. asuramerlin

Yardım VALORANT DONUYOR ACİL YARDIM

Ben çift monitördeyken almaya başlamıştım sorunu çok daha eski bi nvidia sürümüne geçerek (552.22) ve oyun içinde fps değerlerini sınırlayarak çözdüm 1767713749 Teşekküler hocam
  5. asuramerlin

Yardım VALORANT DONUYOR ACİL YARDIM

Hocam sizde kaç monitör varken bu hatayı aldınız?
  6. asuramerlin

Yardım Fiber Altyapı İçin Nere Başvuru Yapabilirim

Teşekkür ederim hocam
  7. asuramerlin

Sağolun hocam 1766939400 İmza toplayamam büyük ihtimalle topladım varsayarsak ne kadar sürede altyapı çalışması başlanır?
  8. asuramerlin

Taşınmayı planlıyorum. Şu anki internetim 1000 Mbps, fakat taşınacağım konum en fazla 54 Mbps imkân sunuyor. Fiber altyapı için nereye başvuru yapabilirim ve sonuçlanır mı?
  9. asuramerlin

Yardım Valorant Çöküyor Yardım

Valorant’ta oyun esnasında birden monitörümün renk ayarları bozulmaya başlıyor. Ardından oyundayken ekranım kapanıyor; PC çalıştığı hâlde kapalı gibi görünüyor.Arkadaki müzik ekran kapandıktan 15 20 saniye sonra kapanıyor.Kasanın ışıkları ve fanı dönüyor ayrıca ekran kartının yeşil ışığı da...
  10. asuramerlin

Win 10 optimisazyon programları(toolbox,wintoys gibi)

Çok bi fark oluyor mu hocam oyun içi fpslerde
  11. asuramerlin

Yardım Discord da seste olmayınca Valorant çöküyor

Bende anlamadım
  12. asuramerlin

Yardım Discord da seste olmayınca Valorant çöküyor

Discord'da seste olmayınca Valorant çöküyor; ekran kapanıyor ve bilgisayar donuyor. Yardımcı olur musunuz?
  13. asuramerlin

Yardım Güvenlik Kamerası Önerisi

Güvenlik amaçlı iki tane kamera almayı planlıyorum. Güneş enerjili olmaması lazım çünkü güneş alan bir yerde değil. Yardımcı olur musunuz?
  14. asuramerlin

Oyuncu koltuğu tavsiyesi verin!

Ben zio gamingden almayı planlıyorum hocam bu arada 10k fiyat çıkıyor çıkarsa ayrıca kesinlikle ayak uzatma aparatlı alın
  15. asuramerlin

Oyuncu koltuğu tavsiyesi verin!

Maraşta deri koltuk çekilmez hocam aldım çektim acısını ...
Geri