Asussever isimli üyenin son içerikleri

1. A

Dikey Gpu braketi kasaya uyar mı?

Selamlar forum sakinleri Ekran kartını dikey takmak istiyorum kasam corsair 6500X ama bunun için corsair’in ürünü Türkiye de yok https://www.incehesap.com/lian-li-evrensel-dikey-siyah-gpu-kiti-g89-vg4-5-v4x-00-fiyati-83730/ bu ürün evrensel diye geçiyor çok detaylı bilgi yazılmamış kasaya uyar...
  2. A

Çözüldü✓ Pubg Steam Lobby geç yüklenme geç açılma sorunu

Teşekkürler hocam sağ olun.
  3. A

Evet ondanmış bir arkadaş daha söyledi dün burada onun sayesinde sildim düzeldi.Tekrar uğraşmadım kurmayla ama bakacağım 10kdays için
  4. A

Hocam bunları adam akıllı ücretli vpnlerle kullanabilir miyiz? dıscordu falan pc de hiç kullanmadım telefonda hali hazırda vpn kullanıyorum.
  5. A

Hocam allah razı olsun valla düzeldi bugün az daha format atacaktım bilgisayara bu sebeble bu akşam herhangi bir hata almadım ne açılışta ne lobby yüklemesinde.
  6. A

teşekkürler hocam ben şimdi onu siliyorum sonucu yazarım buraya.
  7. A

Hocam bu oyun platformuna göre değişiyor mu epicte oynarken problem olmuyordu hatta dc de arkadaşlarla sohbet ederken kullanıyordum problem olmuyordu.
  8. A

yok hocam nasıl kurulduysa internet öyle kullanıyorum denemek için google dns kullandım sadece 1777489483 türk telekom kullanıyorum da mobil veriyi bağladığımdada aynı sorun oluyor
  9. A

yok hocam aktif kullanmıyorum ama var goodbye dpı falan
  10. A

Herkese iyi forumlar; sistemim: 7800x3d, 5070ti, b850 tomahawk max wifi 2X16 32gb kıngston fury beast ddr5 ram 2tb gen 5 ssd 1000w rog strix psu 2k 180 hz monitör internet hızı 700mb\s sorun şu ki başlıkta belirttiğim gibi genelde pubg oynuyorum epic gamestan oynuyordum hiçbir problem yoktu...
  11. A

10 günlük Rog Strix 5070ti Oc Kaça satılır.

1768645191 Aynen doğru diyorsun Türkiye de bekleyip ucuza aldığın pek bir şey olmuyor insanlar erteleyip daha pahalıya alıyor sonra .Acelesi yok valla performansı oc si en iyi ekran kartlarından birini aldım kullanır geçerim.
  12. A

Doğru diyorsunuz beyaz tuf olanı 5070ti 63 tü Palit galax msı 55 civarıydı nispeten kaliteli algısı olanı seçtim aldım. Ben yoksa 5080 alırdım. Neyse dediğiniz gibi ben satmayım şimdi çokta ucuza gitmesin. 1768644578 İşte kimiside elinden çıkarmaya çalışıyor diye düşünüp aşağı çekiyor fiyatı...
  13. A

Yani 60 tan aşağı düşmem diye tahmin ediyorum yazık günah o kadar para koyduk fikir almak için yazdım çokta ucuza veremem kullanırım 1 sene sonra satarım. Verdiğiniz fikirler doğrultusundaki fiyatlar beni çok tatmin etmedi. Haksız mıyım? 1768644087 Evet görmüştüm bunu.
  14. A

İstanbul pendik
  15. A

Evet Palit ve galax alabiliyor 5080 msı Asus için 10-15 daha koyması lazım sıfır fiyatı için 1768643222 68.100 tl ye aldım faturası duruyor 60a alıcı bulsam veririm kartı diye düşünüyorum normal midir bu fiyat.
Geri