At hırsızı isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri Eski lga 1200 sistemimi yükseltmek istiyoyum

Asus prime H410M-A anakart Asus GTX 1050TI 5gb ekran kartı intel i3 10100f işlemci işlemciyi değiştirmek istiyorum
  2. A

4070 Ti Super Sistem Toplama yardımı

senin kardeşin hangi oyun oyniyor rekabetçi ise L3 önbelleği iyi olan işlemcilere yönel daha çok AAA oyniyorsa ekran kartını yükselt ve bance AMD al intel den daha ucuz fala işlem yapa biliyor potoshop gibi konulrda daha iyi ve ses katı al daha fazla 5.1 jakları var am4 alacaksan bu iyi olabilir...
  3. A

Anakart + 14400F İşlemci + Kasa Satıyorum. Üçünü Ne Kadara Satmalıyım?

ben baya az söylemişim 10 k koy pazarlıkla 9.500 e rahat satarsın
  4. A

30K Sistem Upgrade Tavsiyesi

en iyi seçenek işlemci değiştirmek olabilir anakartını değiştireceksen yüksek fas sayılı anakart al fas denilen şey genelde işlemcinin yanlarında ki kare çiplerdir voltacı eşit dağıtır daha stabil olur sistem ama işlemcini 1 değil 20 değil 50 defa düşün
  5. A

2. el sistemlerden hangisi alınmalı?

bence 2027 de felan al ram fiyatları düşer diye düşünüyorum en iyi bence x box ınla idare et2027kadar 1765626469 bide bence amd aldaha hızlı çok daha fazla çekirdeği ve iş parçaçığı var üstelik daha ucuz
  6. A

Anakart + 14400F İşlemci + Kasa Satıyorum. Üçünü Ne Kadara Satmalıyım?

6.000 yaz pazarlık yapılırsa 5.500 veya 4.500 rahat satarsın
  7. A

Çözüldü✓ AMD, AM 4 işlemci tavsiyesi verirmisiniz

tavsiyeleriniz için teşekürler ama bana daha güçlü şeyler lazım ondan 7.500 yaptım
  8. A

Sistem upgarede önerisi am 5

ram alma bir an önce ssd almanı öneririm likit soğutucu al bence
  9. A

Çözüldü✓ AMD, AM 4 işlemci tavsiyesi verirmisiniz

Ben bir AMD marka AM 4 soketli işlemci alcam aman aman sert oyun oynamicam CS, Valo oynicam AAA oyunları da açsın yeter kule tipi soğutucu kullanıcam yardım edermisinz
Geri