at4k4natak isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Bilgisayara ram alacağım acaba hangi cl değerine sahip ramim

laptop kullanıyorum ben bu olmaz
  2. A

1681756012 babam iş için kullanacak rami sıkıntı yaratmasın diye 8 gblık alçağız uygun fiyatlı olursa daha iyi olur
  3. A

Arkadaşlar 4 pc mde 4 gb ddr4 2666 mhz ram var ama cl değerini bulamadım farklı cl değerinde alsam sıkıntı çıkar mı veya hangi cl değerine sahip bilgisayarım
  4. A

Çözüldü✓ ram mhz hızımı anlayamadım

çok teşekkürler
  5. A

Çözüldü✓ acer bilgisayarıma ram yükseltmesi yapacağım

profilime yeni bir konu açtım yardımcı olma ihtimalin var mı
  6. A

Çözüldü✓ ram mhz hızımı anlayamadım

Arkadaşlar pcde ki ram kaç mhz ile çalışıyor cpu z den baktığımda 1600 olarak görüküyor ama ramim 3200 mhz eğer düşük mhzde çalışıyorsa nasıl yükselteceğim
  7. A

peki ssdlerden hangi slotlar dolu ona nerden bakabilirm
  8. A

peki şuan pcde dahili olarak 4+4 mü var düz 8 ve boş slot mu var cpu z den anlayabiliyor musun onu 1680629225 düz 8 varmış şuanlık 16 gb alamam bütçe anlamında ssd de alacağım bu attığım linkteki ürün olur mudur acaba...
  9. A

ben 8+8 dual channel olsun diyordum ama bunu alabilirm peki farklı marka olması sıkıntı yaratır mı
  10. A

paramı hangi bankada faize atmak mantıklı olur

akbank belli bi para keser komisyon alır en iyi sen enpara ya at 0 komisyon dursun orda paran
  11. A

arkadaşlar bu bilgisayarı aldım desteğe yazdım ram yükseltmesi yapacağım içinde hangi ram var ne almam lazım diye söylemediler servise getirin dediler yardımcı olursanız çok mutlu olurum https://www.amazon.com.tr/dp/B081VBJNRL?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  12. A

Rooter bağlantısı yapmaya çalışıyorum

İnternet sağlayıcım superonline modemim Huawei HG255s elimde d-link 2640 routeri var bağlantısını nasıl yapabilirim acaba
Geri