bütçem 3500 tl kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum beats solo buds ve kz xtra arasında kaldım önerebileceğiniz iyi kulaklıklar var mı ? İkisinden hangisini tercih etmeliyim ?
KZ edx Pro modelini çok büyük umutlarla almıştım fakat bir önceki KZ modelindeki gibi ses kasamıyorum seslerin nereden geldiğini algılayamıyorum kulaklıktan kaynaklı şu an da hem spor salonunda kullanabileceğim hem de oyunlarda ses kasabileceğim Bluetooth kulaklık arıyorum Sony olur Phillips...
Haylou gt2 model kulakligimin sarj kutusunu kaybettim maalesef elimde sadece kulakliklar var dolapta da haylou gt1 pro kulakliginin kutusunu satan birini gordum haylou gt1 pro nun sarj kutusu haylou gt2 modeline olur mu sarj girisleri ayni gibi duruyor
değerler bu şekilde şuan minin çalışmıyor yaklaşık olarak bi 8 9 saat yaptım hashrate 43 50 arasında değişiyor ekran kartının bana getirisi ne olur ne kadar elektrik kullandığımı nasıl hesaplayabilirim pcyi yorduğuma sizcce değer mi ?
evet bundan yaklaşık 8 9 ay önce sistemi 6k ya almıştım şimdi sadece ekran kartı fiyatlarına bakınca inanamadım hem elime para geçer hem de kartta çok performans düşüşü yaşamam diye düşünmüştüm sizce mantıklı mı ?
oyunlarda ses kasabileceğim 150 tlyi aşmayacak en az kulak üstü kulaklık kalitesinde kulak içi kulaklık öneriniz var mıdır ? kablolu kablosuz fark etmez.