Ata Şen isimli üyenin son içerikleri

1. Ata Şen

ROG laptop almak için beklemeli miyim?

Türkiye'de sanırım mart-nisan gibi satılmaya başlanırlar ve bekleme şansım var eğer avantajlı olursa.
  2. Ata Şen

ROG laptop almak için beklemeli miyim?

https://shop.asus.com/tr/rog/90nr0lx5-m008v0-rog-zephyrus-g16-2025-gu605.html?config=90NR0LX5-M008V0 https://shop.asus.com/tr/rog/90nr0lz6-m00ah0-rog-zephyrus-g16-2025-gu605.html?config=90NR0LZ6-M00AH0 Bu iki laptoptan birisini almayı düşünüyorum. Ancak 6 Ocak'ta 2026 model ROG Zephyrus'lar...
  3. Ata Şen

ABD'den laptop alınır mı?

uluslarası garanti olayıyla ilgili bilginiz var mı?
  4. Ata Şen

garanti dışına çıkmıyor mu? Benim için problem o. O kadar masraf yapacağım bir ürünün garantisi olması önemli sonuçta hocam.
  5. Ata Şen

Arkadaşlar selam. Türkiye'de laptop fiyatları ABD ile kıyaslanınca oldukça pahalı geldi ve tam istediğim özelliklere sahip laptop modellerini burada bulamadım. Bir akrabam ABD'de yaşıyor ve ona aldırtabilirim. Eğer yurt dışından alırsam laptop ASUS'ya da MSI olacak büyük ihtimal. 2025 model ASUS...
  6. Ata Şen

Gaming/Okul/İş Laptop önerisi 60k-120k

İdefix güvenilir midir hocam? Bir de canlı mağazaya da sahip mi?
  7. Ata Şen

O bütçede taşınabilir ve güzel bir tasarıma sahip kabaca tuğla gibi olmayan 5080 modeller önerebilir misiniz?
  8. Ata Şen

Arkadaşlar selamlar. Üniversitede Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümündeyim. Açıkçası bu sebepten güçlü bir laptop almayı istiyorum ancak taşınabilir ve mümkünse ince olması da benim için önemli. Şöyle bir husus var ki konuştuğum bölümdaşlarım birkoç programın Google Collab'le sanaldan...
  9. Ata Şen

Telefon için tripod önerisi

Arkadaşlar piyasaya pek hakim değilim. Cep telefonuyla video çekimi için bir tripod önerisi istiyorum. Yeni başlayacağım için giriş segment bile iş görür diye düşünüyorum. Öneri yaparsanız sevinirim. İyi forumlar.
  10. Ata Şen

Telefona Powerbank önerisi

20000mA ve 10000mA olacak şekilde iki öneri istiyorum (10bini olup 20 bini olmayan modeller falan varsa diye ayrı ayrı istiyorum aynı model de olabilir yani). Yüksek bütçe ile telefon almayı düşünüyorum dolayısıyla ilk önceliğim kalite ve güvenlik ondan sonra fiyatı, yine de yapabilirseniz bir...
  11. Ata Şen

Çözüldü Sim kart aktardıktan sonra whatsapp açma nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba ben yks senesine girdiğim için tuşlu telefona geçtim önceki sim kartımla birlikte. Bu sebepten eski samsung a50 telefonumda otomatik çıktı whatsapptan. Biraz baktım whatsappa numaramı yazınca bir kod gönderiyor ve bu sayede girebilmeliyim diye anladım. Şuan geçtiğim telefon...
  12. Ata Şen

Tuşlu telefon tercihi desteği

Hallettim
  13. Ata Şen

Hocam telefonu şarja taktım bi 4 5 saat sim kartını takmadım ekran geldi welcome yazdı sonra şarj olduğunu gösteren bi ekranda kaldı açılmadı öyle sim kart taktım da denedim gene olmadı anlayamadım nasıl yapacam destek olabilir misiniz
  14. Ata Şen

Hallettim
Geri