Bilgisayar 2-3 gündür açılırken anakart yazısında kalıyor, tekrar kasadan tuşla kapatıp açınca açılıyor. BIOS ile ilgili herşeyi denedim, kasayı açtım parçaları kontrol ettim tak çıkar yaptım bazıları için hala sorun devam ediyor. Durduk yere böyle bir şey olması çok saçma gerçekten hiçbir şey...
Ben iphone düşünüyorum 15 pro max 30k civarı. 13 almak istiyordum, şuan elimde XR var ve bu telefonu 4 aylık kullanıp, alacağım yd telefonu da 8 aylık kullanmayı düşündüm bi an ve çok da mantıksız gelmedi açıkçası. Çünkü telefon 30k falan ve alacağım 13 bile daha pahalı. Nasıl oluyor peki bu iş...
YD telefon ve kullanımı hakkında bilgi verebilecek birileri var mı acaba yani aradaki fark çok uçuk fiyat olarak ve açıkçası riski nedir, nasıl kullanılır, mantıklı mıdır gibi sorular sormak istedim. Bu imei kayıt falan yapmak için kayıt ücreti yüksek diyorlar ama mesela eskiden eski...
IPhone 13, IPhone 14 ve IPhone 15 arasında hangisine karar vermeliyim. Ben telefonumu ortalama 5 yıl kullanan biriyim. Şuanda da IPhone XR kullanıyorum ancak artık ömrü doldu gibi. Fiyat/Performans açısından hangisine karar vermeliyim bilemiyorum çünkü aralarında ortalama 8’er bin lira fark var...
Hocam şöyle bişey oldu. Ben S23 FE’yi de düşünmeye başladım. Hem yeni nesil hem de fiyat olarak S21 FE’den 2-3k farkı var Şuan 18.999 gördüm fiyat olarak. Eğer gerçekten S23 FE’yi de bu karşılaştırmaya koyarsak tercihimi S23 FE’den yana mı kullanmalıyım
Knk A35 evet daha yeni bir telefon ancak o telefonun işlemcisi Exynox yani çok iyi bir işlemcisi yok. A34’ün ki Mediatek ve daha iyi bir işlemci performans açısından. Hatta S21 için performans açısından kötü yorumlar geldi diye Snapdragon’lı versiyonu çıkarıldı o yüzden performansı daha iyi...
Merhabalar 2 telefonu karşılaştırırsak teknik detay ve fiyat bakımından hangisi daha iyi sizce yorum yapabilir misiniz ? ( Bu telefonlar üzerinde yorum yaparsanız sevinirim ayrıca aynı fiyat bandında önerileriniz varsa açığım ancak samsung dışında marka düşünmüyorum )