Anladım hocam fakat PC hiç açılmıyordu benim bu klasöre nasıl erişebilirdim bilmiyorum, Allah'tan sorun çözüldü, bir kaç forumda bu çözümü görmüştüm ama o klosere nasıl erişirim bilmiyordum dediğim gibi
Hocam bu nasıl yapılıyor bilemiyorum, ama sorunu çözdüm teşekkür ederim. Bu nasıl yapılıyor bu arada onu da yazarsan sevinirim ek olarak çözüm olarak ram slot yerini değiştirdim ve format atarak sorunu düzelttim şuan bir şey görünmüyor umarım kimse yaşamaz bu sorunu,
Arkadaşlar süreci en başından anlatıyorum gün içinde PC normal kullanırken herkesin bildiği üzgün surat mavi ekran hatası çıktı birden, kapattı kendini tekrar açıldı aynı şekilde onarım sıfırlama vs. Birçok şeyi denedim, ardından açıldı güvenli mode da fakat sadece masaüstü fotosu ve başlat...
hahaha ulan serseri bir bak bakayım benim attığım sisteme bir de buna ne ekran kartı aynı ne ram ne anakart ne işlemci arada ne kadar fark var ne boş bir adamsın sen ammmmmcamın oğlu
sana cevap olarak demedim hocam karıştı mesjalar
1701622101
yav bir sg ne anlatıyon 12 k ya satmış bul ulan aynı sistemi 20 ye bul 2 tane alacam boş hikaye anlatma sallıyorsun
ASUS Tuf Dash F15 oyun bilgisayarı. Yurtdışı cihazı. Genel özellikleri. ; İntel İ-5 12450H- RTX 3050 4 GB ekran kartı 512 gb m2 ssd 8Gb 4800mhz Ram bir slot boş Sıfırdan bir farkı yok alalı 5 ay oldu. Fiyat olarak ne kadar piyasası kaç para yardımcı olur musunuz
ASUS Tuf Dash F15 oyun bilgisayarı. Yurtdışı cihazı. Genel özellikleri. ; İntel İ-5 12450H- RTX 3050 4 GB ekran kartı 512 gb m2 ssd 8Gb 4800mhz Ram bir slot boş Sıfırdan bir farkı yok alalı 5 ay oldu. Fiyat olarak ne kadar piyasası kaç para yardımcı olur musunuz