AtaEmir isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Pc İçin Oyun Kolu Önerisi

Ben de arıyorum bir tane f710 ile kafayı yemek üzereyim
  2. A

37k Ya 2.El Bu Sistem Alınır mı

Monitor fln da var sanırım icinde cokta kotu durmuyor azicik pahali
  3. A

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

Benim kasanın ön tarafına sığıyor almaya değer mi
  4. A

Nzxt F120 Rgb 120mm Vs Corsaır Rs120-R ARGB 120mm

Bu kasaya 200 olsa gene sığar :D, şaka maka sığıyor öne 3, arkaya 1, üste 2 adet
  5. A

Corsair herhalde ters olan, reverse yazdığına göre. 140mm arkaya tek alayım o zaman. Belki ilerde sıvı soğutma alırsam üst tarafa da onu yerleştiririm
  6. A

https://nzxt.com/en-intl/products/h7-flow?srsltid=AfmBOoo5KVhWBpmUlLL9ibwPPca1WMnO18_O6NolgzIbd1EF9zm4hhYG , Bu ürüne sahibim önde 3 adet fan ile geldi ama arkada havayı dışarı atacak fan bile yok. Hem orayı doldurayım hem de üste kalanları koyarım diye düşümüyorum. Kocaman kasa 1780328130 Her...
  7. A

Merhaba, Aşağıda belirttiğim iki ürün arası kalite farkı var mıdır? Hangisini almalıyım? https://www.itopya.com/nzxt-f120-rgb-120mm-beyaz-kontrolculu-uclu-kasa-fani_u26920?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=rf-r12tf-w1&utm_term=ultrafiyat...
  8. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Beyaz sıvı soğutmalardan alınabilir olan var mı
  9. A

Öneri SATA SSD Alınır mı ?

Ek olarak şunu da belirtmeliyim Patriot P220 2TB modeli de almıştım sata olarak. Samsung 860 Evo ile alakasi yok, tum oyunlarda takilip duruyordu. DRAM farki Sata SSD'lerde cok hissediliyor
  10. A

Öneri SATA SSD Alınır mı ?

Anakartta yer yoksa guzrl bi sata da hayat kurtariyor. Samsung 860 Evo kullaniyorum ben de gayet iyi
  11. A

Çözüldü✓ RX 9070xt Alınır mı? Aklıma Takildi

Fiyat olarak 5070 ile başbaşa olduğunu düşünürseniz bu fiyata yüksek ham performans ve 16 VRAM çok iyi seçenek alabilirsiniz.
  12. A

Çözüldü✓ RX 9070xt Alınır mı? Aklıma Takildi

İyi bayramlar. Çevrede çok fazla alınır diyen de var. Gözünüze alınmazlar daha çok çarpıyorsa sizin de içiniz çok almak istemiyor gibi. Kullanırken de acaba diyeceksiniz biraz, o huzursulukta kötü hissettirir :D. Bu olay tamamen psikolojik bir soru işaretine dönüştüğü için bu şekilde...
  13. A

Çözüldü✓ Mediamarkt M2 SSD İndirimi 3 Al 2 Öde 5869₺

Bu üründen 3 adet alamıyorsun, başka bu kampanyadaki bir ürünle birleştirip alabiliyorsun
  14. A

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 Vs 360, Hangisi Alınmalı?

Arctic Liquid Freezer III Pro 420 kasamın ön tarafına sığıyor. Bu ne kadar efektif bir yerleşim olur bilmiyorum. Arctic Liquid Freezer III Pro 360 alırsam kasanın üst tarafını değerlendirebilirim. Sizce hangisi?
  15. A

İkinci El Sistem Ne Kadar Eder?

Zamanında PCH Goat V3 almıştım. Şimdi satacağım. Sizce ne kadar eder? Bazı parçaların garantisi devam ediyor. Kutuları mevcut • İşlemci: Intel Core i5-12400F • Ekran kartı: ASUS DUAL RTX 4060 8GB • Anakart: ASUS Prime H610M-K D4 • RAM: GSkill Ripjaws (2x8) 16GB 3200MHz CL16 • Depolama: WD...
Geri