atahanboluk isimli üyenin son içerikleri

1. A

3070ti dan sonra hangi kart sizce?

Monitor zaten 165hz fazlasinda gozum yok, min60 aldığım surece temiz is olsun istiyorum 80 90 lari gorsek guzel oluyor tabi
  2. A

3070ti dan sonra hangi kart sizce?

2. Sene daha dolmayan bir sistem kurdum suanda cok Memnunum malum 5000 serisi de cikti, sizce nekadar sure sonra 3070ti degistirmek lazim dhaq kac sene daha idare eder acaba? 12400f 2k monitor 3070ti 16gb ram suan icin sistem
  3. A

Ps3 + PS4 Pro kaç TL den satılır?

Yukarida 10 yazdim. Ama. Ps4proyu 9500 dan satisa koymayi dusunuyorum ne dersiniz?
  4. A

Güncel olarak ps4 pro kaçtan gider acaba şuan 1732883023 Cihaz temiz termal. Bakımı da yapildigi icin gurultu ve fan sesi yok
  5. A

Zonguldak, ama gunumuz sartlarinda fiyat guncellemesi yapmayi dusunuyorum hangisini dusunuyorsunuz?
  6. A

Konu hortlatma. Ben cihazi hala. Satmadim. Bugun satsak fiyatlari kactan gider acaba?
  7. A

Ps4 pro satıp Ps5 mi almalı? Yoksa ps5pro için beklemeli mi?

Ps5 in Al satta hala.gideri olur diye düşünüyorum ama bilemedim
  8. A

8500 e gider dendi satıp. Direk euro alacağım para kaybolmasın. D
  9. A

Arkadaşlar elimde PS4pro var temiz de cihaz. Yazın yurt dışına çıkacağım. Pro yu satıp Üstüne ekleyip PS5slim alıp bir iki sene kullandıktan sonra satıp ps5pro almayı düşündüm. Sizce mantıklı mı yoksa. 5 pro için iyice bekleyip ozaman mi adım. Atmak Mantıklı Birazda yatırım gibi düşündüm...
  10. A

Yardım Bu gamebird direksiyon seti nekadar eder??

Merak ettim acaba
  11. A

❌İndirim Bitti! SonyPlaystation5 Slim 1tb Cd Versiyon Dual Sense Kol Türkçe Menü 17.299 TL

Cok güzel açıklamışsiniz bende yazın yurt dışına çıkıp slim. Modelini almayı düşünüyordum da detay verebilir misiniz neden slim değil?
  12. A

Yardım Bu gamebird direksiyon seti nekadar eder??

Elimde böyle bişey var ikinci elde satsam. Ne kadar eder? Help Bir arkadaşım alabilir belki çok. Eski bir şey piyasayı bilmiyorum tabii.
  13. A

Anladım o zaman numunelik bir kaç oyun verip sağlam. Oyunları koleksiyonerler için satışa sunabilirm belki teşekkürler. Oyunlar derinlerde hepsini bulunca Bi basket yapalım bana yardım edin. 4500 e felan satarız heralde ozaman
  14. A

Teşekkür ederim aslında ps3 fiyatını elimdeki oyunlar yüzünden öyle. Yazmıştım 5500 e gidermi sizce?
  15. A

Varmı fikir verebilecek
Geri