atakaknqwee isimli üyenin son içerikleri

1. A

RTX 2060 D6 6G'a 12 dakika stres testi yaptım 79 derece görüyor sizce normal mi

fanlar sabit %80 hıza ayarlamıştım çünkü daha üstünde fazla ses çıkartmaya başlıyor günlük hayatta fanları yüzde kaçta kullanıcaksam ona göre ayarlamak istedim
  2. A

Ekran kartıma nasıl Undervolt yapabilirim / Undervolt zararlı mı

Ekrab kartım Gigabyte RTX 2060 D6 6G versiyonu ve olması gerekenden fazla ısınıyor
  3. A

Rtx 2060 OC ve Rtx 2060 D6 6G arasındaki fark nedir

DA-G3 sistemi satın alırken OC versiyonu seçmeme rağmen bana D6 6G versiyonu geldi . bu ikisi arasında büyük bir fark var mı . Sizce ekran kartı değişimi istemeli miyim ?
  4. A

Monitördeki ghosting sorununu nasıl çözebilirim

ViewSonic 23.8" VX2418-P-MHD 165Hz 1ms'' Monitör kullanıyorum ve ghosting sorunu yaşıyorum , monitörde herhangi bir overdrive ayarı bulunmuyor . Bu sorunu nasıl azaltabilirm
  5. A

işlemcimdeki sıcaklık sorunu

boştayken işlemci sıcaklık grafiği böyle oluyor . 55-56'a düşüyor sonra hemen 62-65'e geri fırlıyor ve tekrar ediyor bunun nedeni nedir veya bu bir sorun mu ?
  6. A

Monitörümdeki bir durum için yardum lazım

fare imlecini veya herhangi beyaz birşeyi siyah bir ekran üzerinde hareket ettirince arkasında yeşil renkli milisaniyelik bir iz bırakıyor . bu olması gereken bir şey mi yoksa bir sorun mu (monitör 165hz)
  7. A

-300TL klavye önerisi

300 tl'yi aşmazsanız sevinirim
Geri