Atakan Can isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Acil Yardım: Ekrana Görüntü Gelmiyor.

Sonuç anakarttan dolayı olduğunu öğrendik çok teşekkür ederim
  2. A

Uygun Fiyatlı Anakart Önerisi

Merhabalar anakartım bozulduğu için yeni uygun bütçeli am4 anakart bakıyorum bu konuda tavsiylerini bekliyor olacağım. Kasa parçalarım İşlemci Ryzen 2600 8+8 hyperx 3000 mhz ddr4 ram Rx 580 MSI 650 watt 80+plus Kioxia pcı 3.0 500gb ssd Bütçem maks 3.500₺ Teşekkürler.
  3. A

Son güncelleme olarak teknik servise götürdüğümde işlemcinin ısınmadığı bilgisini aldım ek olarak ikinci bir ryzen 2600 işlemci götürdüğümde onun ısımadığını ve görüntü alınamadığı bilgisini aldım. Sorun sizce işlemci kaynaklı mı?
  4. A

Hocam kaç kere denedim bir sonuç alamadım maalesef
  5. A

Anakartın web sitesinde bu şekilde bir bilgi buldum - sanırım anakartın özelliği
  6. A

Işığın çıktığı yer tek bir nokta değil anakartı arkasında 4-5 ledden geliyor birde ekran kartı girişinden geliyor. Detaylandırmak için fotoğrafları yüklemek istedim. 1760022495 Ek olarak kasayı çalıştırdığımda ekran kartı fanları hiç dönmüyor
  7. A

Merhabalar, Yeni bir kasa topladım sıfır ve ikinci el parçalardan oluşan, fakat kasa power tuşuna basınca çalışıyor ama görüntü gelmemesi ile birlikte klavye mouse'da elektrik gelmiyor. Bir çok farklı yolu chatgpt ile birlikte denedim ama maalesef olmuyor. (İşlemci kontrolü, ram temizleme...
  8. A

Çözüldü✓ Uyguna Sistem Toplama ve Eksik Parça Tavsiyesi

Merhabalar, Kendime 2.el ve sıfır parçalardan oluşan uygun bir sistem toplamaya çalışıyorum ki bazı parçalar elimde mevcut, fakat bazı kısımlarda kafamda soru işaretleri olduğu için sizlere danışmak istedim. İlk olarak toplayacağım sistemin amacı beni 2 sene online oyunlarda (CS:GO, Diablo 4...
  9. A

Çözüldü✓ Uygun Fiyatlı Sistem Toplama Destek Konusu

Bütçem 10.000₺ idi. Bütçemin 2.000₺ ile Ryzen 2600, Asus prime b450 m-k, 8+8 gb hyperx 3000mhz cl15 ddr4 ram aldım. 8.000₺ bütçem kaldı İstediğim kasa stoğu bitmiş bu 8.000₺'yi nasıl konfigüre etmem gerekiyor ki beni en az 2 sene götürsün sonrasında içindeki parçaları upgrade edebiliyim.
  10. A

Çözüldü✓ Uygun Fiyatlı Sistem Toplama Destek Konusu

Merhabalar, Kendime 2.el ve sıfır parçalardan oluşan uygun bir sistem toplamaya çalışıyorum ki bazı parçaları kafamda oluşturdum, fakat bazı kısımlarda kafamda soru işaretleri olduğu için sizlere danışmak istedim. İlk olarak toplayacağım sistemin amacı beni 2 sene online oyunlarda (CS:GO...
Geri