Merhabalar arkadaşlar hp laptop'um neredeyse 1,5 veya 2 saate hemen şarjı bitiyor ne yapmalıyım bataryaya herhangi bir sıkıntı şişme tarzı sıkıntılar yok sizce ne yapmalıyım
aynen öyle doğru lakin ben kendimde 11370h kullandım çok tavsiye edilmeyecek bir işlemci değil şahsen bana göre ama yinede size kalmış bir tercih ama marka olarak asus'dan başka önermem
3 Ay önce modemimizi değiştirdik vodafone hoşgeldin 13 mp lik kampanyasından siteye sonradan turkcell fiber altyapı getirdi lakin biz modemi altyapı geldiği gibi saat 14:30 gibi sipariş verdik yani yetkililer reklam yapıyorlardı ardından saat 18:40 civarı bizi aradılar modeminiz için kuruluma...
Merhabalar şuanda kullandığım hp 15-db 1066nt model bilgisayarım boşta iken net 62 derece görüyor lakin konu oyun olunca 74 lere kadar çıkıyor ne yapmam lazım daha garantisi duruyor bilgisayar 2 senelik daha hiç temzlemedim termal macun v.s hiç dokunmadım yazarsanız sevinirim :)
Merhabalar arkadaşlar sizce bu telefon alınır mı bazı arkadaşlar çok öneriyor ne diyorsunuz ?
https://www.n11.com/urun/xiaomi-redmi-note-9-128-gb-ithalatci-garantili-1482137?magaza=firsathesap&renk=beyaz