Bence alınabilir. Evet incelemesi yok bende baktım . Özelliklerine baktığımda şu açıdan mantıklı geliyor, fiyatı da iyi bence. ileri de ki yükseltmelerin hepsini kapsayacak gibi ömürlük duruyor.
merhaba, ürün alımını yaptım. Helix olan modeli aldım. bir tık bütçemi aştım ama görüntüsü hoşuma gitti. henüz kurulum yapmadım ama ilk görüntü oldukça iyi geldi.ön paneli mesh yapıda,4 adet argb kasa fanı var, kasa içi kablolama daha iyi olabilirdi tabi. Materyal kalınlığı,fan...
Değerli desteğin için teşekkür ederim. Performax denemek istiyorum, sanırım onu alacağım. yorumlarımı yine buradan paylaşıyor olurum. Belki başka arkadaşlarında olumlu olumsuz tercihine yorum getirmiş olurum.
Hocam sertifikalı olmayan psu alınır mı demek istiyorsunuz? frisby her yerde var demek ki satıyor insanlar kullanıyor, benimde mi almamı önerirsin?
Ben sadece xpg markasının psu üretmesini anlamlı bulmuyorum , yoksa deneyimlemedim, ürün özelinde de eleştiri yapmadım, marka bazlıydı benimki...
Frisby https://www.clearesult.com/80plus bu site de yok nasıl güveneyim zaten :D Gigabyte 3060 Ti GAMING OC PRO ekran kartım var 550w yetmezsanırım, 500-550w patlatır mı ?
Performaxın modelleri 80plus sitede var. Endeks diye geçiyor. Daha kaliteli den kastınız nedir? Arkadaşınızda plyon var...
Teşekkür ederim . Uzun süre deneyimlemem yok ama FSP markası bana daha çok güven veriyor XPG ye göre. Model bazlı değil marka bazlı demek istedim.
Fakat Performax kafamı karıştırdı, neyse biraz daha araştırayım bu modeli , çok teşekkür ederim.
1616592554
Fiyatı pahalı geliyor, Performax hem...
Elbette önerilendir ben sadece yorumumu yapıyorum. Şahsi görüşüm xpg markasının psu üretmesi(?) = samsung un makarna üretmesi gibi bir şey 🤌 Bora Bey siz bronz üye olmuşsunuz 650w Performax ile ilgili öneri rica ediyorum 🫂
fsp daha mantıklı geldi bana , xpg ram satsın psu işi onluk bir şey değil lakin https://www.webdenal.com/performax-performax-650w-80-bronze-box-psu-pg-650b02-140mm-fan-duz-kablo_1029216.html?ref=akakce&v=1.59.4 model de mantıklı geldi, hem 650w diyor. Sence ?
kasa içinde psu da var , satıcı firma ile görüştüm,psu suz fiyatı 500 tlydi diyorlar. internette kullananları okudum ama emin olamadım . gamebooster kullanıyordum ama memnun değilim bu nedenle değiştirmek istiyorum. ekran kartım var ama kasa ve psu konusunda 700-800 TL gibi bir bütçem var