atakan_ isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Evet baya sıkı tutup çekiyorum illaki çıkıyor switchler ama switchlerin plastiği yamuluyor iyice sıkmak gerektiğinden. Tam o klipslerin oradan çekiyorum. 1783810758 Bunu görmüştüm kupon falan denk gelirse alırım belki ama switch puller için pahalı geldi biraz.
  2. A

Bu klavyenin FR4 olanında switchleri kolayca çıkarmanın bir yolu var mı? Kendi switch pullerını kullanırken o kadar zorlamak gerekiyor ki klavyeye zarar gelecek diye korkuyorum.
  3. A

Baileys dışındakilerin keycapsleri evet çok iyi değil ama kasası düz kasa zaten. Keycaps değişir.
  4. A

Garantiden düzelttik diye gönderirler iki gün sonra tekrar başlar %90. Bu bütçedeki klavyelerde genel olarak olan bir sorun. Evde 15 20 dakika uğraşla çözülebiliyor. Ben garantiyi de etkilemeyeceğini düşünüyorum. Bana genel olarak modlarda klavyeye zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmaz...
  5. A

Stab modu garantiyi bozmaz bence. Yerinden çıkabilen bir parça zaten. 1782922877 Garantiye göndereceğiniz zaman o küçük bandı çekip çıkarırsınız.
  6. A

Hocam attığım videodaki modu biraz uğraşıp yaparsanız. Keyboil marka yağ ile. Gerçekten işe yarıyor. Eski aula klavyemde de aynı sorun vardı o modu yapmıştım hiç ses çıkmıyor tik tik sesi. Çok uğraşmamak için bazen işe yarayan bir çözüm olarak : Space tuşunun içini biryerlere değmeyecek şekilde...
  7. A

Kablolu olan için de çok iyi fiyat. Kablo klavyede çok önemli değil zaten tercih edilebilir. Beyaz kasa ve keycapsleri de güzel. Hangi plate olduğunu yazmamışlar ama bu sefer.
  8. A

Switchler çok kaliteli değil yağlanmadan göndermişler. Yağlayınca tok creamy bir sesi oluyor güzel oluyor.
  9. A

Keycapsleri çıkarınca ortaya çıkıyor vidalar. İnternetten sökülme videolarına bakabilirsiniz gösteriyorlar vida yerlerini.
  10. A

Kasayı açıp mod yapanlar bilgilendirirlerse sevinirim gerçekten güzel bir fark oluyorsa ben de yapabilirim. Ulugames kasa zarar görmediği sürece garantiyi etkilemez dedi bana.
  11. A

Bu şekilde bilmiyordum ama kasayı açmayı düşünmüyorum ben en son aula çok zor açıldığı için çoğu yeri kırılmıştı PCB de bozulmuştu biraz.
  12. A

Hissiyatı kötü etkiliyor diye biliyorum. Sesini biraz azaltır ama.
  13. A

Bende turquoise switch var ama onlarda da bayabi yay sesi vardı. Lubelayınca geçiyor çok daha güzel oluyor.
  14. A

Bende de aynı şekilde stabler çok iyi değil. Stableri söküp holee mod yapıp biraz daha lubelamayı düşünüyorum ben. 1781685302 Stablerin çıkacağı yere qc pass etiketi yapıştırmışlar çıkarırsak garantiyi etkiler mi acaba?
Geri