atakanakman07 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Fiyat bilgisi istiyorum.

Merhabalar, öncelikle konuyu telefondan açtığımı bildirip eğer ki yanlış başlık altında açıyorsam özür dilediğimi bildirmek istiyorum. Evim de oyun ve internette gezmek için kullandığım kişisel bilgisayarım ve çevre ekipmanlarımı tamamen satmak istiyorum. Ortalama ne fiyat çıkar Antalya da...
  2. A

İ5 12400f işlemcimi yükseltmek istiyorum

aynen öyle
  3. A

İ5 12400f işlemcimi yükseltmek istiyorum

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-h610m-r-d4/helpdesk_qvl_cpu?model2Name=PRIME-H610M-R-D4 Bu linke giderek almak istediğin hangi işlemcileri desteklediğini görebilirsin Yanda ki bios yazanda o işlemciyi hangi bios sürümünde kullanabileceğini gösteriyor
  4. A

Fiber internet için router tavsiyesi

Evet öyleymiş. Şimdi kontrol ettim. Teşekkür ederim düzeltmeniz için.
  5. A

Fiber internet için router tavsiyesi

Merhabalar, Kablo değiştirmeye gerek var mı bilemem, cat5 zaten hali hazırda 1 gb/sn destekleyen bir kablo. Yine de sana kalmış. Router hakkında bir bilgim yok maalesef. İyi forumlar.
  6. A

R5 5600 aldım görüntü yok

Evet, yeterli olacaktır. Fakat bunları yapmasına rağmen sorun halen devam ediyorsa benim bilgimin dışında bir sorun var. Başka bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
  7. A

Bende de gtx 1650 gpu var. Aynı setup'a sahibiz hemen hemen. İşlemciyi slota tam oturtamamışta olabilirsiniz. Bilirsiniz am4 soket yapısından dolayı çok garip soketi kilitleseniz bile sanki işlemciyi elinizle tutup çektiğinizde gelecek gibi duruyor. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi, "...
  8. A

Merhaba. Bahsettiğiniz kombinasyona sahibim. Ryzen 5 5600 ile Asus B450M-K II Kullanıyorum. İşlemcinin dahili gpu'su olmadığı için harici gpu ( ekran kartı ) olmadan görüntü almanız mümkün değildir. Ekran kartınız var mı acaba ? Varsa eğer ekran kartınız pci express slotuna tam oturdu mu ?
  9. A

Sıvı Soğutmadan Gelen Şırıltı sesi

ben bu anlattığım şekilde çözdüğüm için elimden gelen destek şuan için bu, bir de deepcool markasını daha önce kullanmadıgım için bir şey diyemiyorum. Belki aldığınız ürünün size denk gelenin de bir sorun olabilir veya o model'de kronik bir sorun olabilir başka forumlarda bu konu hakkında veya...
  10. A

standart mode'u seçin hocam akabinde bilgisayarı yeniden başlatın bir süre kullanın ses gelmezse sorununuz çözülmüş demektir
  11. A

full speed diyor zaten sorun da bu full speed oldugu için sürekli aynı devirde yani en yüksek devirde oldugu için şakırtı sesi geliyor oraya tıklayıp default yazabilir onu seçebilirsin veya yazan başka seçenekleri söyler misin ona göre seçmene yardımcı olayım
  12. A

bios'un görüntüsüne göre videoları inceleyebilirsin. 1. 2. 3. şuan için aklıma gelen yöntemler bu, dediğim gibi ben fan hızını otomatiğe alarak çözdüm sorunumu 4 ay kadar önce. 4 aydır da herhangi bir şekilde şakırtı ve başka herhangi bir ses gelmedi
  13. A

kasa fanlarına müdahele edebilecek herhangi bir yazılım göremedim bir de anakart modelini yazar mısın biosundan fanların otomatikte mi ona bakmanı rica edicem değilse otomatiğe nasıl alabileceğine dair yazı veya video bulmaya çalışayım
  14. A

gönderin fotoğrafı bakalım bi
  15. A

çözüm basit cooler master 360L core argb sogutmamda aynı sorunu yaşayıp fabrika hatası diye garantile bile göndermiştim. kasa fanlarına müdahele edecek bir program kullanıyorsanız kaldırın hepsini bios'tan pompa ve radyatöre takılı olan fanların hızlarını otomatiğe alın ben bu şekilde çözdüm hiç...
Geri